05 / 05 / 2024

Levent Maslak hattı ofis projeleri

Levent Maslak hattı ofis projeleri

Levent-Maslak hattı önümüzdeki günlerde 22 şirketin merkezine daha ev sahipliği yapacak. Zorlu Holding, önümüzdeki aylarda Levent 199'a taşınacak. Turgut İlaç ile Merck Sharp & Dohme, Levent 199'da ofis kiraladı...

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Uysal tarafından kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Plazalar vadisi boşalıyor!

İstanbul'un plazalar vadisi Levent, Maslak, Zincirlikuyu ve Gayrettepe'de çok sayıda iş yeri ve plaza satılığa çıkarıldı. Yetkililer bu satışların birincil nedeni olarak şirketlerin operasyonlarını küçültmesi, daha uygun bölgeye taşınması ve yabancı firmaların Türkiye'den çıkması olduğunu belirtiyor

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

Basın Ekspres Yolu’nda konut fiyatları yüzde 16 arttı!

İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak bilinen Basın Ekspres Yolu’nda 42 inşaat firması 50 projede 16 bin konutu hayata geçirmek için kıran kırana rekabet ediyor.

Jimmy'z Monte-Carlo Türkiye'deki ilk şubesini 42 Shops Art'ta açacak!

TÜRKİYE, hazır giyimin yanı sıra, yeme içme alamnda da yabancı devlerin radarında. Özellikle iş merkezlerinin yoğun olduğu Levent-Maslak bölgesine gelen yabancı gastronomi markalarının sayısı artıyor.

Atiye Residence nitelikli konut ihtiyacına cevap veriyor!

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence, bulunduğu konum ile bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Levent Maslak hattı ofis projeleri Haberi

Levent Maslak hattı ofis projeleri

Levent-Maslak hattı önümüzdeki günlerde 22 şirketin merkezine daha ev sahipliği yapacak. Zorlu Holding, önümüzdeki aylarda Levent 199'a taşınacak. Turgut İlaç ile Merck Sharp & Dohme, Levent 199'da ofis kiraladı.


Rabobank River Plaza'da, AIG Orjin Plaza'da ve Deloitte Maslakno/1 projesinde ofis kiralarken, Ernest & Young ve Zürich Sigorta Orjin Maslak Plaza'ya, Finansbank'ta 4.Levent'teki Kristal Kule'ye taşınıyor. Oriflame de Harmancı Giz Plaza'ya taşınarak bu hattaki yerini aldı. 


Vadi İstanbul ve Eclipse Maslak gibi projelerin hayata geçmesiyle birlikte, Levent-Maslak hattına taşman şirketlerin sayısının daha da artması bekleniyor. 


PRESTİJ BÖLGESİ 

İstanbul'un en pahalı ofis bölgesi olan Levent-Maslak hattında yer alan ofisler yerli ve yabancı şirketler tarafından büyük talep görüyor. Çünkü burası köprülere yakınlığı ve metro hattı güzergahında yer alması nedeniyle ulaşımın kolay olduğu bir bölge. 


Ayrıca bu bölgede...