09 / 05 / 2024

levent nisbetiye 10

levent nisbetiye 10

Nisbetiye 10 projesinde fiyatlar 816 bin dolardan başlangıç gösteriyor, proje kapsamında yer alan konutların Ekim 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

10 milyon konutta yalıtım yeniden düzenlenmeli!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Isı, su ve ses yalıtımı son yılların en önemli konularından biri. Türkiye'de yaklaşık 10 milyon konutta yalıtımın yeniden düzenlenmesi gerekiyor." diye açıklama yaptı.

Binalarda yalıtım 10 milyon dolarlık açık kapatır!

İZODER Başkanı Levent Pelesen,  Türkiye'nin cari açığının, yalıtım ile 10 milyar dolar azaltılabileceğine" dikkat çekiyor.

Greenox Residence Levent ödeme koşulları!

Greenox Residence Levent ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Levent'te icradan 25 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Levent Mahalesi'ndeki villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Devicons Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Hizmet Ve Perakende Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Devicons Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Hizmet Ve Perakende Danışmanlığı Limited Şirketi bugün 4. Levent’te 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Anıl, Muharrem Polat ve İrfan Tümay Doğan ortaklığında kuruldu.

Torunlar 5.Levent ödeme şekilleri 2017!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent Evleri yüzde 20 peşin ödemenin ardından 0,37 faizle 5 yıla, 0,57 faizle 10 yıla, 0,79 faizle 20 yıla kadar taksit olanağı sunuyor...

Elexia Levent Evleri fiyat!

Elexia Levent Evleri projesinde 0,70 faizle 10 yıl taksitli ödemeler yapılıyor. Elexia Levent projesi 24 ayda tamamlanacak...

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim!

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0212 600 14 00 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sunan proje Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerinde yükseliyor.

FRM Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

FRM Yapı Anonim Şirketi, Fazıla Cezzar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Esin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 60 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Beşiktaş, Levent Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Levent Etüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Etüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Levent tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bayrampaşa, İsmet Paşa Mahallesi, Kurt Sokak Necipoğlu'nda kuruldu.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+-1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

levent nisbetiye 10 Haberi

levent nisbetiye 10

Birincioğlu İnşaat Renkyol İnşaat ve Atlas Grup tarafından oluşturulan ARB İnşaat imzasıyla 5 bin metrekarelik alanda tek blok halinde hayata geçirilen Nisbetiye 10 projesi 92 konuttan meydana geliyor. Nişantaşı-Etiler-Bebek aksının tam ortasında yükselen projenin anahtar teslimlerinin Ekim 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Nisbetiye On nerede yer alıyor? Havadan görüntüleri için tıklayın



Etiler Nisbetiye On konum olarak; Boğaziçi Köprüsü'ne, TEM Otoyolu veD-100...