03 / 05 / 2024

Levent Piriştina izmir buca

Levent Piriştina izmir buca

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Buca'ya iki yeni spor tesisi geliyor!

BUCA Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Evka-1 Spor Salonu ve Yaylacık Mahallesi'nde projelendirilen Merkez içinde yer alacak Olimpik Yüzme Havuzu'nda temel atma aşamasına gelindiğini söyledi.

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

İzmir Buca'ya 2 yılda 11 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

İzmir Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, '' 2 yılda 54 projeyi hayata geçirerek, bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdiğimizi sanıyorum. Biz işe ihmal edilmişliğinin izlerini silmekle başladık. 20 yıldır girilmemiş sokaklarımızı yenilemek için 11 milyondan fazla yatırım yaptık.''dedi.

Levent Piriştina'dan Buca Şirinyer'e meydan müjdesi!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, başkanlığında geride bıraktığı iki yılını değerlendirirken, Şirinyer için planladıkları Meydan Projesi’nin de müjdesini verdi.

İzmir Buca'da 40 cami onarılacak!

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirtti.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

Levent Bendeş: İzmir'de konut ve arsa açığı var!

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş, "Yapılacak kentsel dönüşüm projesi 50 yıl sonra da konuşulacaktır. 50 sene sonra konuşulacak bir şey bırakamıyor isek o bir kentsel dönüşüm değildir" diye konuştu.

Yeni Buca Stadı yıkılacak mı?

Buca Belediye Başkanı Piriştina, "Danıştay tarafından onaylanan karar, stadın mimari projeye aykırı olan fazla imalatlarının yıkımına yöneliktir. Stadın tamamının yıkılacağı yönünde alınmış bir karar bulunmamaktadır" dedi.

Aslan Bilgi: Ahmet Piriştina Meydanı yeniden düzenlensin!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Bilgi, “Meydanın altı iki katlı otopark, üstü ise çay bahçesi ve kafelerle sosyal yaşam merkezi haline getirilsin” dedi

Levent Bendeş: İzmir'in konut açığı var!

İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi Levent Bendeş yaptığı açıklamada İstanbul'un konut fazlasına doğru gittiğini İzmir'in ise hala konut açığının bulunduğunu söyledi.

Levent Piriştina izmir buca Haberi

Levent Piriştina izmir buca

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Başkan Piriştina'nın göreve geldiği 2.5 yıllık süreçte hayata geçirilen proje ve hizmetleri tüm ayrıntılarıyla tek tek anlatıp, barkovizyon gösterimi ile ortaya koydu. Büyükşehir Belediyesi'nin Buca'da 20 bin metrekarelik alanda projelendirdiği iki büyük rekreasyon alanı projesine bu yıl içinde başlanacağını da müjdeleyen Başkan Piriştina, okul ve cami tadilatı projelerinin devam edeceğini, çöplerin yeraltına alınması projesinin Buca geneline yayacaklarını, pırlanta merkezlerini ihtiyaç doğrultusunda çoğaltacaklarını, meslek edindirme kurslarıyla mesleki gelişime destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Piriştina, çok kısa bir zaman içinde asialt ve kaldırım seferberliği başlatacaklarını da açıkladı. Kentte ihtiyaç hisseden tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kaldırım çalışması yapılacağını söyleyen Başkan Piriştina, "Buca sokakları...