27 / 04 / 2024

Levent Piriştina ve Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm işbirliği

Levent Piriştina ve Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm işbirliği

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ı konuk etti. İki kurumun kentsel dönüşümde işbirliği yapması konuşuldu. Başkan Aslan, Buca'nın kentsel dönüşümde hamle yapması gerektiğini belirtti.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Yeni Levent fiyat!

Yeni Levent fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yeni Levent fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Levent Piriştina ve Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm işbirliği Haberi

Levent Piriştina ve Hüseyin Aslan kentsel dönüşüm işbirliği

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ı konuk etti. İki kurumun kentsel dönüşümde işbirliği yapması konuşuldu. Başkan Aslan, Buca'nın kentsel dönüşümde hamle yapması gerektiğini belirtti. Kentsel dönüşüm alanı Çaldıran Mahallesi başta olmak üzere pek çok bölge için işbirliğine hazır olduklarını söyledi. 

Ege-Koop olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Aslan, "Ciddi bir çalışma yapılabilirse kısa sürede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezninde çok önemli sonuçlar alınabilir" diye konuştu. 


Posta...