03 / 05 / 2024

Levent Süt avm

Levent Süt avm

Yeni yatırımlarının süreceğini aktaran Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, "Firmamız OSB içinde 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 5 bin 787 metrekarelik tesisiyle kentin hatırı sayılır gıda markaları arasında yer alıyor...

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Söğütözü ihalesinde dolandırıcılık iddiası!

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, Söğütözü’nde ihale edilen arazisinde kendi yöneticileri tarafından dolandırıldığı iddia edildi. Birlik yönetimi, ihale komisyonu hakkında suç duyurusunda bulundu

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

Tarım Kredi'nin inşaat ihalesine en yüksek teklif Söğüt İnşaat'tan!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğüne ait hizmet binasının da bulunduğu arsaya kat karşılığı inşaat yapımına ilişkin ihalede en iyi teklifi yüzde 66,20 hisse ile Söğüt İnşaat AŞ verdi.

Tokat Turhal'da Süt Üreticileri Birliği açıldı!

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Celil Göçer, Yılmaz Bekler, Mehmet Ali Yavaş, Ferit Yazar,Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

AYD Yapı Eskişehir Söğütönü'nde konut sayısını artıracak!

AYD YAPI, Söğütönü bölgesinde inşa ettiği konut sayısını üç yıla kadar 600'e çıkarmayı planlıyor. Üçüncü etabı tamamlama hedefinde olan AYD Yapı, dördüncü etaba ise yılbaşından sonra başlamayı planlıyor.

Levent Süt avm Haberi

Levent Süt avm

Yeni dönemde konut yapımı ile birlikte AVM yapmayı da planlıyoruz.Gaziantep Gatem Toptancılar Sitesi'nde üç katlı, Saip Konukoğlu Bulvarı üzerinde ise yedi katlı AVM yapmayı planlıyoruz. Arazilerimizi aldık. AVM'lerin inşaatmı kendimiz yapacağız. 2016 yılında gıda ambalajı üretimine de başlayacağız" açıklamasını yaptı. 


Gıda lojistiği alanında Gaziantep. Kahramanmaraş ve Kilis'te 2 bin 652 noktaya. 20 ana bayilik ve distribütörlük hizmeti veren Levent Süt, 'Ali Kılçık' markasıyla da inşaat sektörüne giriş yaptı. Levent Süt Sanayi Genel Müdürü Ali Kılçık, bu yılın mayıs ayı itibarıyla dört bloktan oluşan bir sitenin inşaatına başladıklarını açıkladı Ali Kılçık, Gaziantep Beylerbeyinde dört bloktan oluşan bir siteye başladıklarmı belirterek, burada 54 daire ve 11 dükkanın yer alacağı bilgisini verdi. Kılçık, "Dairelerimiz bahçeli, anayola sıfır. 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 dairelerimiz...