23 / 07 / 2024

Levent Ülker arsası

Levent Ülker arsası

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

5. Levent Torunlar GYO 2017 liste fiyatları!

Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerine inşa edilmekte olan 5. Levent Evleri İstanbul Eyüp Alibeyköy'de yükseliyor. Projede liste fiyatları 687 bin TL'den başlıyor...

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

PepsiCo 16 Temmuz sabahı fabrika arsası aldı!

Dünya yiyecek-içecek devi PepsiCo, Türkiye’deki 6’ncı fabrikasını Manisa’da açıyor. PepsiCo Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel, yatırımlarıyla ilgili “Global taraf ‘arkanızdayız’ mesajını verdi. Biz de 16 Temmuz sabahı fabrika arsasını aldık. Kasımda temel atıyoruz” .

Merkez Bankası’nın Levent'teki arsasının planı değiştirildi!

Merkez Bankası’nın 250 milyon dolar değer biçilen İstanbul Levent’teki arazisinin planını Büyükşehir Belediyesi değiştirdi. 18 dönümlük arazi, ‘merkezi iş alanı’ yerine ‘cami alanı’ haline dönüştürüldü.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim!

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0212 600 14 00 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sunan proje Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerinde yükseliyor.

2006 yılında Levent Loft satışa sunulacak!

2006 yılında Ülker ve Akfen'in Levent'te gerçekleştirdiği Levent Loft projesinde bulunan 144 daire satışa sunulacakmış. Proje sahipleri, toplam satılabilir alanı 20 bin metrekare olan projeden 80 milyon dolar ciro beklemiş.

2006 yılında Ülker, 4. Levent'te residence yapacak!

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

5. Levent bu ay satışta! Torunlar'ın Alibeyköy projesi!

Torunlar GYO, Alibeyköy'deki Finanskent 2 arsasına yapacağı projesini 5. Levent adıyla satışa çıkarıyor. Bu ay içinde satışların başlayacağı 5. Levent projesinde ön talepler toplanıyor...

İş GYO İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından İstanbul Levent Arsası Revize Değerleme Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi. İşte şirketten yapılan açıklama ve paylaşılan değerleme raporu...

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Levent Ülker arsası Haberi

Levent Ülker arsası



Ülker, 4. Levent'te residence yapıyor


Ülker - Akfen ortaklığı ile başlayan 'The Plaza' projesinde değişikliğe gidiliyor. 'İşyeri ve ofis' olarak tasarlanan proje, 'alışveriş merkezi, ofis ve residence'a dönüştürülüyor


Tebernüş Kireçci


    Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştiriyor. İki grup yöneticileri de projenin detaylarını şimdilik açıklamaktan kaçınıyor. 

    Milliyet'in edindiği bilgilere göre proje, 5 bin metrekare arsa üzerinde ve 32 bin metrekare inşaat alanlı olarak gerçekleştirilecek. Maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacak. Proje tamamlandığında bugünkü fiyatlarla en az 100 milyon dolar değerine ulaşacak.

    En geç 2007 ortalarında tamamlanması öngörülen proje, başlangıçta sadece ofis...