02 / 05 / 2024

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Levent arsası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat GYO Levent arası, İstanbul İli Şişli İlçesi Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi'nde yer alıyor.  Taşınmaza ulaşım için bölgenin ana arterlerinden Büyükdere Caddesi üzerinden Zincirlikuyu-Maslak istikametinden sağlanıyor. Arsa, Levent Metro İstasyonu yanında konumlu Kanyon AVM’yi geçtikten sonra solda yer alıyor. 

Söz konusu arsa AVM’lerin ve önemli ticari binaların konumlu olduğu ilçenin merkezi lokasyonlarında yer alıyor. Arsanın çevresinde Kanyon AVM, Metrocity AVM, Özdilek AVM, Safire AVM, İş Bankası Kuleleri, ve birçok ticari bina yer alıyor. 

Ziraat GYO nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO'nun Levent arsasının nihai değeri 408 milyon 480 bin TL olarak belirlenirken, arsanın KDV dahil satış değeri 482 milyon 6 bin 400 TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde: 

"Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Levent Arsası'na ilişkin Marka Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır."

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön