03 / 05 / 2024

Levent Ürkmez kim

Levent Ürkmez kim

17 Ağustos depreminde binaların yıkılmasının en önemli nedeninin korozyon (paslanma) olduğunu söyleyen BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, su yalıtımı uygulamaları konusunda daha bilinçli olunması gerektiğini belirtti.

İzmir'in inşaat sektöründeki geleceği parlak!

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, İzmir'in inşaat sektöründeki geleceğinin parlak olduğunu belirtti. Ürkmez, "Son dönemdeki gelişmeler, büyük ulaşım yatırımları insanları İzmir'e doğru cezbeder oldu. " dedi.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Levent Korba kim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 23 Mart 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Levent Korba seçildi. Peki, Levent Korba kimdir?

Depreme karşı binalarda su yalıtımı şart olmalı!

17 Ağustos depreminde binaların yıkılmasının en önemli nedeninin korozyon (paslanma) olduğunu söyleyen BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, su yalıtımı uygulamaları konusunda daha bilinçli olunması gerektiğini belirtti.

Levent Ürkmez: Depreme karşı su yalıtımı da gerekli!

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, depremler sonucunda meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon yüzünden olduğunu belirterek 1 su yalıtımı binanın sigortası" dedi.

Depreme karşı su yalıtımı şart!

Levent Ürkmez, Türkiye'deki mevcut binaların yüzde 85'nde su yalıtımı bulunmadığını ve yaşanacak depremlerde binaların birçoğunun korozyon nedeniyle yıkılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ürkmez, "Su yalıtımı uygulaması tüm binalar için zorunlu olmalı"

Levent Ürkmez: 68 milyon dolarlık dört ayrı yatırımın startını vereceğiz!

Yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu.

Haluk Levent Ünal kim?

Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü Haluk Levent Ünal kimdir? Haluk Levent Ünal, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Haluk Levent Ünal, ne zamandan beri Özyurtlar İnşaat'ta görev alıyor?

Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu: Çin'de büyümek çok kolay!

Perakendecileri Uzakdoğudaki verimli pazarlara davet eden Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu, gelecek 10 yılda İstanbul, Moskova ve Çin en önemli merkezler olacak dedi

Levent Projesi'nin iç dekorasyonunu Adam D.Tihany yapacak!

Eriapartnersın Büyükdere Caddesinde eski Renault Mais arazisi üzerinde planladığı ve projesi Foster+Partners tarafından gerçekleştirilen Levent Projesinin iç tasarımını, 'ağırlama mekanları' nın usta tasarımcısı Adam D. Tihany gerçekleştirecek

Zorlu Levent Projesi'nden son kareler!

Tabanlıoğlu Mimarlıkın tasarladığı, A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Levent Nart: Arap baharı sonrası inşaatlar hızlanacak!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart, Türkiye' nin gelişmekte olan bir coğrafyanın tam ortasında yer aldığını söyledi

LÖSEV Şişli, Levent, Taksim ve Sarıyer'de hastane arıyor!

Lösev, amaçlarını gerçekleştirebilmek için İstanbul Şişli, Levent, Taksim ve Sarıyer civarında ruhsatlı yada ruhsat aşamasına gelen hastane satın alacağını duyurdu

Levent Ürkmez kim Haberi

Levent Ürkmez kim

Depremler sonucunda meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon (paslanma) yüzünden olduğunu belirten BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, "Kentsel Dönüşüm kapsamında riskli ve çürük yapıların yenilenmesi sürecinde geçmiş hatalardan ders alınmalı. 


Binaların, yeni yasal düzenlemeler dikkate alınarak inşa edilmesi ile çok daha dayanıklı yapılar elde edilmesi mümkün. Bir binanın depreme karşı dayanıklı olmasının en önemli sigortası su yalıtımı. Yapılan testler de gösteriyor ki su yalıtımsız bir bina 10 yıl içinde taşıma kapasitesinin yüzde 66'sını kaybediyor. 


YÜZDE 85'İ GÜVENLİ DEĞİL 


Güvenli binalar için alınması gereken ilk ve en önemli tedbir, standartlara uygun, CE belgeli yalıtım malzemeleriyle su yalıtımı sağlanması" şeklinde konuştu. 

Türkiye'deki mevcut binaların yüzde 85'nde su yalıtımı bulunmadığını ve ülkemizde yaşanacak depremlerde binaların birçoğunun korozyon nedeniyle yıkılmasının kaçınılmaz olduğunu...