03 / 05 / 2024

Levent Ürkmez: 68 milyon dolarlık dört ayrı yatırımın startını vereceğiz!

 Levent Ürkmez: 68 milyon dolarlık dört ayrı yatırımın startını vereceğiz!

Yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu.




BTM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, "Bu yıl toplam tutarı 68 milyon doları bulacak olan dört ayrı yatırımın startını vereceğiz" dedi


Vietnam, Madagaskar ve Çin'e yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu. Kompozit ve Diğer Mineral Ürünler Meslek Grubu'nda Ege Bölgesi'nin En Yüksek Yatırım, En Yüksek Üretim, En Yüksek İhracat rakamlarını gerçekleştiren ve En Fazla İstihdam sağlayan firması olarak 4 ödül aldı.


2014 yatırım yılı

BTM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, BTM Grup şirketlerinin 2013 yılında toplam cirosunun 200 milyon TL'ye ulaştığını, yatırım, istihdam, ihracat ve üretim alanlarında sektörün en başarılı firması olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu yıl dört ayrı yatırımın birden startını vereceklerini açıklayan Ürkmez, toplamda 68 milyon doları bulacak yatırımların sektörün gelişimi için de oldukça önemli olduğunu vurguladı. Ürkmez, "2014 yılı sonunda devreye alınacak Türkiye ve Kazakistan'da bulunan yeni ve tevsi üretim tesisleri yanında yeni fabrika yatırımlarıyla toplam satış ciromuzun 360 milyon TL'ye ulaşmasını hedefliyoruz. Ayrıca bu yatırımlar ile 150 kişilik ek istihdamla grup şirketlerinde çalışan toplam personel sayısını 800'e yükselteceğiz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön