18 / 05 / 2024

btm grup Levent Ürkmez

btm grup Levent Ürkmez

Yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Balı tarafından kuruldu.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent  Çelik tarafından kuruldu. 

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Levent Dedeman Park Otel açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Levent, bugün itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.Grup, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı.

Özkanlar Grup Proje Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanlar Grup Proje Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de 4. Levent, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Levent Ürkmez: Depreme karşı su yalıtımı da gerekli!

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, depremler sonucunda meydana gelen yıkımların büyük bölümünün su yalıtımı eksikliğinden kaynaklanan korozyon yüzünden olduğunu belirterek 1 su yalıtımı binanın sigortası" dedi.

Çekim Grup Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Çekim Grup Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi, İbrahim Çekim tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Levent, Büyükdere Caddesi, Kırgülü Sokak, Metrocity AVM'de kuruldu.

Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014'te kapılarını açıyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en prestijli semti Levent' te yükselen Zorlu Grup imzası taşıyan Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014 tarihinde kapılarını açıyor. Levent metro istasyonu'na 300 metre, Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'na 1,8 kilometre uzaklıkta....

BTM Grup önümüzdeki yıl yatırım hamlesinde çıtayı yükseltecek!

2013 yılında 200 milyon TL ciroya ulaşan ve yüzde 20'lik büyüme sağlayan BTM Grup önümüzdeki yıl yatırım hamlesinde çıtayı yükseltecek. Mustafa Oran düzenledikleri bir toplantı ile 2014 yılı hedeflerini açıkladı...

Zorlu Grup Levent Projesi'nin havadan görüntüleri!

Zorlu Holding tarafından Levent'te hayata geçirilen Zorlu Grup Levent Projesi'nin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

btm grup Levent Ürkmez Haberi

btm grup Levent Ürkmez


BTM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, "Bu yıl toplam tutarı 68 milyon doları bulacak olan dört ayrı yatırımın startını vereceğiz" dedi


Vietnam, Madagaskar ve Çin'e yaptığı satışlarla ihracat ağını genişleten ve 2014 yılını yatırım yılı ilan eden BTM, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni'nde 4 kategoride "Birinci Derecede Başarı" ödüllerinin sahibi oldu. Kompozit ve Diğer Mineral Ürünler Meslek Grubu'nda Ege Bölgesi'nin En Yüksek Yatırım, En Yüksek Üretim, En Yüksek İhracat rakamlarını gerçekleştiren ve En Fazla İstihdam sağlayan firması olarak 4 ödül aldı.


2014 yatırım yılı

BTM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, BTM Grup şirketlerinin 2013 yılında toplam cirosunun 200 milyon TL'ye ulaştığını, yatırım, istihdam, ihracat ve üretim alanlarında sektörün en başarılı firması olmanın haklı gururunu yaşadıklarını...