05 / 05 / 2024

Leyla ile mecnun dizisindeki ev ne kadara satılıyor

Leyla ile mecnun dizisindeki ev ne kadara satılıyor

Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin yapıldığı ev, 6 milyon dolara satışa çıkarıldı. Kireçburnu semtindeki ev için internet üzerinden ilan verildi.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Leyla Orhan Tedarik Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Orhan tarafından kuruldu.

Konut projelerinin yüzde 20'si TOKİ ya da Emlak Konut ile satılabilir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde uygulanan indirim modelini değerlendirdi.

Leyla ile Mecnun dizisindeki ev 6 milyon dolara satışta!

Leyla ile Mecnun'un çekimlerinin yapıldığı ev, 6 milyon dolara satışa çıkarıldı. Kireçburnu semtindeki ev için internet üzerinden ilan verildi.

Leyla Suyabatmaz satın aldığı binayı otel mi yapacak?

Şimdilerde sosyetede herkes; Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara'nın kızı Leyla Tara Suyabatmaz ile eşi Arif Bey'in, Beyoğlu'ndan 10 milyon liraya satın aldıkları binayı konuşuyor..

Leyla Bilginel Türkiye'deki 4 evinin kirasıyla Phuket'te yaşıyor!

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Leyla Aydın, Efors Turizm ve İnşaat A.şž. 'yi kurdu!

Efors Turizm ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Leyla Aydın, Başkan Yardımcısı olarak Sezgin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Güran Yahyaoğlu ile Helim Kurt görev yapacak

Selim Kemahlı ile Leyla Tabrizi ev kavgası yaptı!

Ayşe Kulinin oğlu Ömer Selim Kemahlı ile Çeşmedeki Sudan Palasın sahibi Leyla Tabrizi, ev yüzünden birbirine girdi. Sözlü tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayıp Tabriziye tokat atan Kemahlıyı personel dışarı çıkardı...

Leyla Alaton, bu salonda aynı anda 200 kişiyi ağırlıyor!

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, oğulları Erol ve Atlas ile yaşadığı evinin salonunu yeniden dekore ettirdi. Alaton, çağdaş bir dekorasyona sahip olan salonda aynı anda 200 kişiyi ağırlayabildiğini söylüyor

Leyla Akçağlılar'ın koleksiyonu satıldı, şimdi yurt yapılacak!

Tekfen Holding’in kurucularından Necati Akçağlılar’ın 2008 yılında hayatını kaybeden kızı Leyla Akçağlılar’ın 195 eserden oluşan özel koleksiyonu bir müzayede ile satışa sunuldu. 2.5 milyon liralık gelirle adına b

İçişleri ile Çevre ve Orman Bakanlığı ihale yasağı getirdi

İçişleri ile Çevre ve Orman Bakanlığı, 5 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi

Metin Şentürk, Fikret İnan'ın ferrarisi ile yarışacak!

400 bin euro'luk Ferrari ile rekor denemesi 2 Nisan'da

Hadise ile Sinan Akçıl Astoria'daki evlerini ayırdı!

Hadise ile müzisyen Sinan Akçıl Astoria'da beraber yaşadıkları evi boşalttılar

Leyla ile mecnun dizisindeki ev ne kadara satılıyor Haberi

Leyla ile mecnun dizisindeki ev ne kadara satılıyor

Bir dönem TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un rol aldığı Leyla ile Mecnun 'un çekimlerinin yapıldığı ev, 6 milyon dolara satışa çıkarıldı. Dizinin karakteri Mecnun Çınar ve babasının yaşadığı Kireçburnu semtindeki ev için internet üzerinden ilan verildi. Evde başka dizilerin de çekimlerinin yapıldığı belirtilen ilanda, 6 milyon dolarlık fiyatın düşürülmüş olduğu ve pazarlık payının bulunduğu belirtildi.