17 / 05 / 2024

LG çamaşır makine fiyatları

LG çamaşır makine fiyatları

Yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenler hem gelişmiş teknolojili hem de şık tasarımlı ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda LG markalı çamaşır makineleri ön plana çıkıyor. Peki, LG çamaşır makineleri ne kadar? İşte LG çamaşır makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

BİM'de çılgın fırsatlar! Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL! Tereyağı 500 gr 139 TL! BİM 7 Mayıs aktüel ürünler

BİM'de bu hafta çılgın fırsat ürünler raflarda yerini alıyor. 7 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda  Peros Sıvı Çamaşır Deterjanı 64,50 TL, Tereyağı 500 gr 139 TL'den satılıyor. Peki bu hafta BİM'e neler geliyor? Bu hafta BİM'de ne var? BİM 7 Mayıs Aktüel ürünler kataloğu...

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere müjde! LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta satışa çıktı!

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere güzel haber MediaMarkt’tan geldi. MediaMarkt, LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardığını duyurdu. Hal böyle olunca, çamaşır makinesi almak isteyenler bu çamaşır makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Bu çamaşır makinesi diğerlerinden farklı; fiyatı tam 44 bin 699 TL

Samsung'un bir çamaşır makinesi fiyatıyla gündem oldu. Bu makine tam 44 bin 699 liraya satılıyor. Peki Samsung'un bu çamaşır makinesi neden bu kadar pahalı? İşte detaylar...

Olay.. olay.. BİM'de indirim çılgınlığı başladı! Çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL, yüzey temizleyici 35 TL'ye satışta

BİM, haftalık olarak aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğunu paylaşmayı sürdürüyor. 6 Haziran 2023 tarihli indirimli ürünler listesinde yine birbirinden cazip avantajlı ürünler bulunuyor. Bu hafta, çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL'ye satışa çıkarken, yüzey temizleyici ise 35 TL'ye satışa sunulacak.

Teknosa'dan müthiş kampanya! Çamaşır makinesi alana ütü hediye! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan LG çamaşır makinesi alana Philips buharlı ütü hediye! Teknosa'nın online özel yeni kampanyası ile LG marka çamaşır makinesi alanlar Philips buharlı ütüye tek kuruş ödemeden sahip olacak.  Peki, Teknosa'da kampanya ne kadar sürecek? İşte tüm detaylar...

LG kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları kaç TL, en uygun nereden alınır? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

LG'nin ileri teknoloji kurutmalı çamaşır makineleri yıkama ve kurutma performansı ile dikkat çekiyor. Fonksiyonel özellikleriyle büyük konfor sunuyor. Peki, LG F0L2CRV2T kurutmalı çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...

LG 10.5 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi arayışında olanlar ve indirim kovalayanlar dikkat! LG F4V5RYP2T B Enerji 10,5 Kg Inox Çamaşır Makinesi yüzde 22 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün ne kadara satılıyor? AI DD™ teknolojisi ne işe yarıyor?

Teknosa'da inanılmaz kampanya! LG çamaşır kurutma makinesi alana Philips ütü hediye! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi 20 Mart tarihine kadardır. Kampanyaya göre Seçili LG Markalı Kurutma ve ya Kurutmalı Çamaşır Makinesi alana Philips DST7511/80 Azur Siyah Buharlı Ütü hediye edilecektir. 

LG  9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte LG 17 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi ihtiyacı olanlar, LG RC90V9AV2W 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi internete özel yüzde 19 indirimle Carrefoursa sitesinde satışta. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Kullanım alanları sınırlı, küçük metrekareli evler için ideal bir seçenek oluşturan kurutmalı çamaşır makineleri; hem yıkayıp hem kurutarak işleri çok kolaylaştırıyor. Peki, Bosch, LG, Beko, Arçelik, Electrolux, Regal kurutmalı çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 12 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler dikkat! LG Wi-Fi B Enerji Sınıfı 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'ne 2 bin TL indirimle sahip olabilirsiniz. İşte detaylar.. 

Bu fırsat kaçmaz! LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde 7 bin TL indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi, yapay zeka teknolojisinden yararlanarak çamaşır yıkama ve kurutma işlevini sistemsel hale getiriyor. Peki bu yapay zeka teknolojileri neler? 

LG 1400 Devir 10.5 Kg Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

LG çamaşır makinesi temizlik için harcanan zamanı  daha verimli hale getirme konusunda yardımcı olur.Çamaşır makinesi  temizlikten yüksek verim elde etmek için tasarlanmıştır. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

LG çamaşır makine fiyatları Haberi

LG çamaşır makine fiyatları

Yeni ev kuracak olanlar ya da evindeki çamaşır makinesini bir yenisiyle değiştirmek isteyenler güncel çamaşır makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. Derin temizlik ve alerji korumasıyla tasarlanan LG çamaşır makineleri şık tasarımları ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekiyor. 

Son teknoloji çamaşır makinelerine, çekici renk seçeneklerine, şık ve modern tasarımlara sahip LG çamaşır makineleri sadece kıyafetlerinizin en iyi şekilde görünmesini sağlamakla kalmıyori aynı zamanda evinize de göz alıcı bir stil katıyor. 

LG çamaşır makineleri sayesinde alerjenleri, akarları ve diğer lekeleri hijyenik olarak temizleyebiliyorsunuz. Giysilerinizi, toz akarlarının %99,9'unun LG Alerji programı ile temizlemeniz mümkün. LG çamaşır makinelerindeki Speed12 / Quick60 hızlı programları sayesinde az çamaşırınızı daha hızlı yıkayabilirsiniz. Peki, LG çamaşır makineleri ne kadar?

LG çamaşır makineleri Nisan 2022 fiyat listesi!

Çamaşır Makinesi 9 Kg...