06 / 05 / 2024

lg helikopter kazası

lg helikopter kazası

Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti. I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi...

Torunlar GYO'dan asansör kazası ile ilgili basın açıklaması!

Torunlar GYO Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde devam etmekte olan inşaatındaki ayrıntıları henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşmiş olan elim asansör kazası ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ender Yorgancılar: İş kazası kader olmasın!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye'de her 5-6 dakikada bir iş kazası yaşandığını ve bunun sonucunda da günde ortalama 4 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Ege Bölgesi'nin çılgın projesi lojistik sektöründe heyecan yarattı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Ege'yi Çanakkale Boğazı'na kurulacak köprüyle Avrupa'ya bağlayacak "çılgın projenin" detaylarını açıklaması özellikle nakliye ve lojistik sektöründe büyük heyecan yarattı.

Lütfi Elvan'dan İzmir'e çılgın proje müjdesi!

Ege Bölgesi'ni rahatlatacak projelerden biri olan İzmir - İstanbul Otoyolu'nun tamamlananacağı günü beklerken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'dan bir çılgın proje müjdesi daha geldi...

Keşif Gözetleme Helikopter Projesi ile ormanlar havadan denetlenecek!

Orman Genel Müdürlüğünce ormanları gözlem altında tutmak ve yangınlarla daha etkin mücadele için hayata geçirilen Keşif Gözetleme Helikopter Projesi kapsamında alınan helikopterler deneme uçuşlarına başladı.

İstanbul'da 49 euro’dan helikopter turları başladı!

Boğaz turu, Adalar’da fayton turu derken İstanbul son zamanlarda yeni bir turla tanıştı... Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini kuşbakışı görmek isteyenler için birbiri ardına ‘helikopter turları’ başladı...

Pilot yanı helikopter turu 149 euroya!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

Newsweek, İstanbul'un çılgın projeleri yazdı!

Ünlü Amerikan dergisi Newsweek: Erdoğan'ın projeleri İstanbul'u yıkıyor Amerika'nın ünlü dergisi Newsweek'te yayınlanan bir makale İstanbul'daki çılgın projelerin çevreye ve kent kimliğine verdiği zararlara odaklandı.

Karadeniz'in çılgın projesi: Kürtün vadisi geçidi!

Çılgın proje ile Tirebolu ilçesinden başlayıp Gümüşhane-Trabzon karayolu Kürtün yol ayrımına kadar halihazırdaki 86 kilometrelik yol, yaklaşık yüzde 30’u tünel, köprü ve viyadükle geçilecek şekilde 74 kilometrelik bölünmüş yola dönüşecek.

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor!

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor. Helikopterler kamu hizmetleri ve de ticari hizmetler başta olmak üzere arama - kurtarma maksadı ile de kullanılacak.

Ömer Faruk Özgül: Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor!

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP- Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi...

TEB Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan bireysel müşterilerinin tüm kredi ve kredi kartları borçlarını silecek. Soma'daki tüm müşterilerinin ihtiyaç, konut, taşıt ve bireysel kredilerini de 3 ay erteleyecek...

Aktif Bank Soma kazasında hayatını kaybedenlerin borçlarını silecek!

Aktif Bank tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Aktif Bank, 13 Mayıs Salı günü Manisa Soma kazasında hayatını kaybedenlerin borçlarını silecek. Aktif Bank'ın açıklaması haberimizde bulunuyor.

lg helikopter kazası Haberi

lg helikopter kazası

Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti.


SEUL-Güney Koreli elektronik devi LG Electronics’e ait olduğu belirtilen helikopter, yakınlardaki bir piste doğru giderken pervanesi yanından geçmekte olduğu apartmana çarparak yere çakıldı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre; Pervanenin çarptığı apartmanda ölen ya da yaralanan olmazken, kazada 57 yaşındaki kaptan pilot Park In-kyu'nun olay yerinde, 36 yaşındaki yardımcı pilotun ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği kaydedildi.


Helikopterin çarptığı I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi ve Seul'ün bu sabah sisli olduğuna dikkati çekilirken, sisin kazada rolü olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.


Dünya...