07 / 05 / 2024

Li Gayrimenkul iletişim

Li Gayrimenkul iletişim

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Korkmaz ve Gürcan Masyan ortaklığında kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

FU Gayrimenkul iletişim hizmetleri için Brandworks ile anlaştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, portföyüne FU Gayrimenkul’u ekledi. Brandworks, Fu Gayrimenkul'un Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarındaki hizmetlerini karşılayacak.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Li Gayrimenkul iletişim Haberi

Li Gayrimenkul iletişim

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Korkmaz ve Gürcan Masyan ortaklığında kuruldu.

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
a-Alışveriş Merkezi, konut siteleri, eğlence merkezleri (Sinema, yetişkin ve çocuklar için eğlence yerleri, buz pisti, oyun alanı vb.) ticaret merkezi ve bunların tamamlayıcı unsurlarından oluşan gayrimenkulleri geliştirebilir, yönetebilir, kiraya verebilir, her türlü yönetimsel danışmanlığı yerine getirebilir, otopark kurabilir, işletebilir, araç yıkama istasyonu açabilir işletebilir, depolar kurabilir, mağazalar açabilir. b-Şirket, tesis dahilinde güvenlik hizmetlerini, dış cepheler de dahil olmak üzere tüm ortak alanların temizliği hizmetlerini, peyzaj, dekorasyon, tadilat, bahçe ve bitki bakımı hizmetlerini kendisi yapabileceği gibi üçüncü şahıslardan hizmet satın almak yolu ile temin edebilir. c-Şirketin amacını...