14 / 05 / 2024

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay, Yıldız Tartık tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Şubat'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çanak tarafından kuruldu.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Arıkan Yapı'ya European Property Awards’tan 4 ödül!

Arıkan Yapı, European Property Awards’ta iki farklı kategoriden toplamda dört ödülün sahibi oldu.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

DAP Yapı dünyanın en iyi projelerine aday gösterildi!

DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı, Avrupa'dan dokuz ödülle döndü!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Dap Yapı ödüle doymuyor!

Dünya gayrimenkul ödülüne aday DAP Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı 9 gayrimenkul ödülü aldı!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Avvards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı yeni ödüller için yarışacak!

DAP Yapı, Avrupa'nın gayrimenkul ödülleri arasında ''European Property Awards''tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanan DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazandı.

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay Haberi

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay

Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi; Kani Ay, Yıldız Tartık tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Liberty European Yapı Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi, No:30 Ginza Lavinya Park,...