05 / 05 / 2024

Lider Emlak

Lider Emlak

Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Karal ve Tamer Karal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Emlak ilanlarında fotoğraf kalitesi hayati önem taşıyor!

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet yaptığı özel araştırmada fotoğraf kalitesinin ev arayan vatandaşlarının yüzde 85'i için önemli olduğu sonucuna ulaştı. 

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Emlak Konut'un finansal danışmanı Halk VKŞ!

Emlak Konut GYO, Halk Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ni (Halk VKŞ) kira sertifikaları ihraç işlemlerinde finansal danışman ve lider aracı kurum olarak belirledi. 

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Emlakta Lider Geliştirme Programı başlıyor!

‘Emlakta Lider Geliştirme Programı’ emlak danışmanlarının ve dolayısıyla da onların çalıştığı emlak ofislerinin bölgelerinde lider olmasını hedefleyerek sektörde bir ilke imza atıyor.  

Emlak sektörü Elfi Akademi'de buluştu!

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Century 21 REOS Emlak Sistemi'ne yeni entegrasyonları ekliyor!

Dünyanın lider gayrimenkul firmalarından birisi olan Century 21, yeni CRM sisteminin ve internet altyapısının Türkiye'nin lider emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı.

Lider Emlak Haberi

Lider Emlak

Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Karal ve Tamer Karal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu. Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lider Emlak Sarrafiye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 2070Sokak,...