04 / 05 / 2024

lider inşaat lider centrio projesi

lider inşaat lider centrio projesi

İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 55 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...

İzmir Bayraklı Lider Centrio fiyat listesi!

İzmir Bayraklı Lider Centrio fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor, proje Bayraklı'da yükseliyor...

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Kazakistan inşaat ruhsatların alınması endekslerinde 1'inci sırada!

Kazakistan'da İş Yapma Kolaylığı 2019 raporunda, gayrimenkul ve inşaat ruhsatların alınması endekslerinde ülkenin lider olduğu açıklandı.

Chubb, inşaat projelerinde çözümler sunuyor!

Dünyanın lider inşaat ve mühendislik sigortacılarından Chubb, Türkiye'de inşaat ve mühendislik projeleri için özel ve esnek sigorta çözümleri sunuyor. 

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

Bursa'da inşaat sektörü hızlandı!

Orhangazi Lider Gazetesi köşe yazarı olan Muammer Yolcu bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte Yolcu'nun o yazısı..

Öz Kayseri İnşaat Kayseri'de lüks konut inşa ediyor!

Kayseri'nin "kalite"yi önceleyen lider firmalarından Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arslantaş ile inşaat ve emlak sektörünü konuşarak; emlak alırken nelere dikkat edileceği hususunda tüyolar alındı.

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

As-El firması inşaat sektöründe lider projelere imza atıyor!

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

lider inşaat lider centrio projesi Haberi

lider inşaat lider centrio projesi


Lider İnşaat tarafından yaşama geçirilen Lider Centrio projesi İzmir'in Bayraklı bölgesinde yükseliyor. İzmir Bayraklı Lider Centrio iletişim bilgilerinden haberimizde bahsedeceğiz.


55 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Bayraklı Lider Centrio projesinde 290 adet home-ofis ve 43 adet ticari ünite yer alıyor.


İzmir Lider Centrio projesi 10 katlı blok olarak yükseliyor ve içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon home-ofisler barındırıyor.




İzmir Bayraklı Lider Centrio fiyat listesi!


1+1 home ofisler 350 bin liradan, 

2+1 home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş...