03 / 05 / 2024

lider markalar

lider markalar

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Xiaomi 12T serisi tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Akıllı telefon dünyasının lider markalarından Xiaomi, 12T serisini bugün düzenlediği etkinlikle duyurdu. İşte detaylar...

Arçelik çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin lider markaları arasında yer alan Arçelik şık tasarımları yenilikçi teknolojisiyle dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Arçelik çamaşır makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Arçelik çamaşır makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Evidea 2021 yılı sonuna kadar 30 mağazaya ulaşacak!

Sektörünün lider markaları arasında yer alan Evidea 2021 yılı sonuna kadar 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

Godiva ilk kafesini New York’ta açtı!

Premium çikolatanın lider markaları arasında yer alan Godiva, 5 kat büyüme stratejisi kapsamında, yeni konseptiyle ilk kafesini New York’ta hizmete açtı.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Eryap Grup lider markaları tek çatı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Eryap Grup markalarını Bonus adı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Koçtaş soğutma ürünlerinde lider markaları tüketiciyle buluşturuyor!

Koçtaş, soğutma ürünlerinde lider markaları tüketiciyle uygun fiyat avantajı ve kalite farkıyla tüketiciyle buluşturuyor. Konusunda uzman personeliyle de mağazalarda bilgi desteği sağlıyor.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

lider markalar Haberi

lider markalar

2001 yılından bu yana inşaat sektöründe, özellikle yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle faaliyetlerini sürdüren Eryap Grup, Türk yapı sektöründe hizmet veren lider markalarının gücünü, XPS sektörüne adını altın harflerle yazdırmış yine kendi markası olan “Bonus” adı altında topluyor. Logo tasarımında “Bilgi, Birikim, Beraberlik ve Başarı’’yı ifade eden 4B simgesini kullanan Bonus, “Yalıtımın İyisi” sloganı ile iddiasını sürdürüyor.


%100 milli sermaye ile ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak, gelecek nesillere daha kaliteli bir yaşam bırakmak için hiç durmadan çalışan ve gelişen Eryap Grup, salt isim değişikliği yapmıyor; geliştirdiği üretim teknolojisi ile de ürünlerini yalıtım sektöründe lider konumda tutmayı hedefliyor.


On beşinci yılına ürünlerini yeni bir isim adı altında sunarak giren Eryap Grup; bu doğrultuda logosunu, renklerini, ürünlerini ve çalışma sistemini de tamamen...