05 / 05 / 2024

Lider Sektör Kimin

Lider Sektör Kimin

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Aktürk imzasıyla kuruldu.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

Yüz yüze eğitim gayrimenkul sektörünü canlandıracak! 

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet Temmuz 2021 emlak verilerini yayınladı. 

İnşaat sektörü ekonomik ve insani açıdan önemli!

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünsal, "İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" dedi ve sektörün ekonomik ve insani açıdan önemli olduğunu belirtti...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Ferdi Erdoğan: İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

Boğaziçi Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Ekonomisi Zirvesi'nde, sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi. Zirvede "Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?" başlıklı sorulara yanıt arandı.

Bodrum gayrimenkul sektöründe lider!

İnşaat sektörünün dev firmaları rotasını Bodrum'a çevirdi. Bodrum'da gayrimenkul ve turizm yatırımlarının sezonu açıldı.

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Aktürk imzasıyla kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü hızlandı!

Orhangazi Lider Gazetesi köşe yazarı olan Muammer Yolcu bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte Yolcu'nun o yazısı..

Lider Sektör Kimin Haberi

Lider Sektör Kimin


Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Aktürk imzasıyla kuruldu.


Lider Sektör Altyapı İnşaat Elektrik Nakliyat Hafriyat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...