02 / 05 / 2024

Lider Seyahat Gayrimenkul adres

Lider Seyahat Gayrimenkul adres

Lider Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

2021’de gayrimenkul yine lider olacak!

Pandemiye rağmen 2020 yılını rekorlarla kapatan gayrimenkul sektörünün 2021 yılında şaha kalkması planlanıyor. Koronavirüse rağmen gayrimenkul, Türkiye'nin lokomotif sektörü olmaya devam ediyor.

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

UTS Uras Turizm Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

UTS Uras Turizm Seyahat Gayremenkul Otomotiv Kafe Restoran Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kafiye Başkurt tarafından kuruldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Lider Seyahat Gayrimenkul adres Haberi

Lider Seyahat Gayrimenkul adres

Lider Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Lider Seyahat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...