23 / 07 / 2024

Lider Turizm Acentası

Lider Turizm Acentası

Merzifon'da Lider Turizm Merzifon İşletmecileri Cemali Gül ve Belediye Meclis Üyesi Eriş Gül'ün sahibi olduğu Lider Turizm Acentası coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sirel tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Lider Turizm Acentası Haberi

Lider Turizm Acentası

Cumhuriyet Caddesi'nde yoğun bir katılımla hizmete açılan Lider Ibrizm Seyahat Acentası'nın açılış törenine bürokrat ve siyasetçiler büyük ilgi gösterdi. Cemali Gül ve Eriş Gül'ün davetlilerle tek tek ilgilendikleri açılış töreninde katılımın yoğun olması dolayısıyla cadde de bir süre trafiğe kapatıldı. 

Dualarla açılan işyerinin açılış törenine Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Belediye Başkan Vekili Ayşe Taşdemür, POMEM Müdürü İlyas Ak taş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Atak, Aslan İbrun, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kablan, CHP Amasya Milletvekili Adayı Devrim Ersoy, MHP Amasya Milletvekili Adayı Sadık Arslan, CHP ve MHP'li İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Yeni Emel...