06 / 07 / 2024

Life Bornova ulaşım

Life Bornova ulaşım

Folkart Yapı, Bornova'da hayata geçirdiği 830 konutluk yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu. 250 milyon TL'ye mal olacak proje 24 ayda teslim edilecek.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri!

Toplam 66 adet bağımsız birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 35 metrekareden başlıyor. Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşıssında yer alıyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i 2 haftada satıldı!

FOLKART’ın yeni projesi “Folkart Life Bornova”nın yüzde 65’lik bölümü 2 haftada satıldı. “Ulaşılabilir lüks” sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova hem oturum hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Life Bornova ulaşım krokisi!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen Folkart Life Bornova'da teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje çevre yoluna 500 metre mesafede bulunuyor. İşte Folkart Life Bornova ulaşım krokisi...

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

FOLKART'ın yeni projesi Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'lik bölümü 2 haftada satıldı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak açıkladı.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı açıklamada, "Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i, 2 haftada satıldı. Bu oran doğru bir projeye imza attığımızın göstergesi" dedi

Life Bornova ulaşım Haberi

Life Bornova ulaşım

Proje alanında gerçekleştirilen toplantıda sadece iyi ev vaad etmediklerini, iyi komşular, huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunduklarını dile getiren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "830 konuttan oluşan projemizin maliyeti 250 milyon TL. Toplam 100 bin metrekare inşaat alanı var. Ulaşılabilir lüks sloganı ile tanıttığımız projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. Stüdyo daireden 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Şu ana kadar konutların yüzde 50'si için satış opsiyonu aldık. Bizim tahminimiz proje tamamlandıktan sonra yatırımcıya yüzde 40-50 kazanç sağlayacağı yönünde. Folkart Towers'ta da böyle oldu" diye konuştu. Folkart Yapı'nın 2006 yılında kurulduğunu hatırlatan Sancak, "Şimdiye kadar Narlıdere ve Mavişehir'deki konut projeleri ile Bayraklı'daki ikiz kuleleri hayata geçirdik. Bir de Paşa Limam'nda 21 villalık bir butik projemiz oldu. Şimdiye...