15 / 05 / 2024

life city teslimler

life city teslimler

Gökil İnşaat projesi Life City'de daire fiyatları 119 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2013 Ocak sonunda yapılıyor...

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

Demir Life'ta teslimler başladı! 1+1'ler 5.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Demir Life, hiç kapanmayacak muhteşem deniz ve göl manzarasıyla İstanbul Hadımköy'de yükseliyor. Anahtar teslimlerin başladığı projede toplam 821 adet konut yer alıyor. Peki Demir Life projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Seyrantepe Nurol Life’ta teslimler başladı!

Kalite ve güven esaslarını üstün mühendislik tecrübesiyle birleştiren, tüm projelerinde odağına insanı alan Nurol GYO’nun, İstanbul’un kalbinde inşa ettiği Nurol Life yaşama kapılarını açıyor.

Aqua City Denizli’de teslimler başladı!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslimler başladı.

Flex Life Studio'da teslimler bu yıl sonunda!

Yüzde 60'ının satıldığı ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Çiğli Flex Life Studio'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

Bakırköy City projesinde teslimler Haziran'da!

Bakırköy City projesinde teslimler bu yıl Haziran'da yapılıyor. Bakırköy City'de metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor...

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de!

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Çengelköy Life'ta teslimler Aralık 2016'da!

21. Yüzyılda yine bambaşka bir güzelliğe bürünen Çengelköy’de sizi kendine hayran bırakacak, estetiği ve kaliteyi güvenle sunan, insana ve doğaya saygılı bir proje yükseliyor.

Nida Life'ta 226 bin TL'ye 1+1!

Özmilenyum İnşaat'ın Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği Nida Life projesinde teslimler 5 ay sonra yapılacak. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatı 226 bin lira ile 273 bin lira arasında değişiyor.

life city teslimler Haberi

life city teslimler


Gökil İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Life City projesinde 167 adet konut ve 10 adet ticari birim yer alıyor. Life City projesi 35 bin 125 metrekare inşaat alanına sahip.


Life City projesinde 70 metrekare - 100 metrekare 1+1 konutlar 119 bin TL'den, 100 - 140 metrekare 2+1 konutlar 233 bin TL, 124 metrekare - 188 metrekare 3+1 konutlar 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Life City'de ödemeler yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar banka kredisi ile ödenebiliyor.



Life City projesinde konut teslimlerinin 2013 Ocak sonunda yapılması planlanıyor. Life City'de fitness merkezi, yüzme havuzu, spa, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, otopark, çocuk oyun alanları ve güvenlik hizmetleri gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Ticari...