14 / 05 / 2024

Light Emitting Diode

Light Emitting Diode

Temiz enerji ve düşük emisyon gibi özellikleriyle her geçen gün yaygınlaşan LED lambalarla 2020 yılında sadece sokak aydınlatmasında 2 milyar dolar tasarruf elde edilecek

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Light Travel Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Öner, Bülent Sarıçiçek ve Fayhaa Z.Hasan Albayatı ortaklığında kuruldu. 

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Light İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Fıkre Haj Huseın, Bassam Haj Huseın, Mohamad Al Hawarneh ve Omar Haj Huseın ortaklığında kuruldu. 

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü!

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü ile gün ışığı iç mekanlara maksimum düzeyde taşınıyor. Nurol Park'ta daire fiyatları 615 bin TL'den başlıyor...

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Rıza Kamış tarafından kuruldu.

İstanbulLight 2017, 29 Mart'ta başlıyor!

Aydınlatma sektörünün deneyimli ve öncü fuarı IstanbulLight, 2017 yılında yeni mottosu ‘Life is LIGHT’ ve zenginleşen içeriği ile aydınlatma dünyasının geleceğini belirleyecek yeniliklere ve teknolojilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İtalyan BTicino, Living Light ile iddialı!

İtalyan tasarımını ürünlerine de yansıtan BTicino, gelişmiş ürün teknolojisi ile modern yapıların aranılan anahtar priz seçeneklerini sunuyor. Living Light serisi ile yaşam, çalışma ve üretim alanlarına iddialı güzellik BTicino ile geliyor

GROHE Light ve GROHE Zero ile saf suyun tadını çıkarın!

Su, hayatın kaynağı. Ancak içmeye, yemek pişirmeye ve yıkanmaya uygun, dolayısıyla insan sağlığına yararlı olan su, sadece saf sudur. Küresel sıhhi tesisat ürünleri markası GROHE, bu bilinçle içme suyu hijyenine büyük önem veriyor.

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Light Emitting Diode Haberi

Light Emitting Diode

 Geleneksel sokak lambalarına göre daha tasarruflu olan LED (Light Emitting Diode) sokak lambalarının her geçen gün yaygınlaşacağı ve bu tür sokak lambalarının 2020 yılında yılda 2 milyar dolardan fazla tasarruf sağlayacağı tahmin ediliyor. 

     AA muhabirinin Pike araştırma şirketinin ''Akıllı Sokak Lambaları'' raporundan derlediği bilgilere göre, LED teknolojisinin gelişmesine paralel olarak fiyatlarda da önemli düşüşler gerçekleşti. 

     Temiz enerji ve düşük emisyon gibi özellikleriyle her geçen gün daha çok sektör tarafından tercih edilen sistemlerin, küresel ölçekte sayısız sokak lambası ile peyderpey değiştirilmesi söz konusu. 

     Fiyatının son iki yılda yüzde 50 düştüğü vurgulanan LED, sokakların aydınlatılması için büyük paralar harcayan hükümet ve yerel yönetimlerin de dikkatini çekmeye başladı. Rapora göre, 2015 yılında LED sokak lambaları, yüksek basınçlı sodyum lambalarının...