29 / 04 / 2024

Likya Yolu turizm

Likya Yolu turizm

Finike Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen 'Likya Yolunun Turizme Kazandırılması' projesi kapsamında panel ve çalıştay gerçekleştirildi.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ne bisiklet yolu geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Turizm Merkezi'ndeki yatırımlarını sürdürüyor. Erciyes'e bisiklet ve yaya yolu yapımı için ihaleye çıkıldı.

Mimyapmühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimyapmühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yücel tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Büyükçekmece, Çekmeköy Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Kültür Yolu Ünye'nin turizm potansiyelini artıracak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kültür Yolu" projesinin tamamlanması ile Ünye ve Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri bulacağını belirterek, Ünye’mizin ve Ordu’muzun turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

Likya Yolu turizm Haberi

Likya Yolu turizm

Finike Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen 'Likya Yolunun Turizme Kazandırılması' projesi kapsamında panel ve çalıştay gerçekleştirildi.


Presa Dı Finica Otel'de düzenlenen panel ve çalıştaya, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker, AÜ Finike Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Göksel Akpınar, AÜ Turizm Fakültesi öğretim üyesi ve Proje Koordinatörü Dr. Şevket Yirik, Marina Müdürü Ziya Dal, akademisyenler, turizm rehberleri ve muhtarlar katıldı.


'YÜRÜNMESİ GEREKEN 10 YOLDAN BİRİ'

BAKA'nın mali destek sağladığı 'Likya Yolunun Turizme Kazandırılması' projesine yönelik düzenlenen panelde konuşan Kaymakam Mesut Yakuta, ilçede tarımın da ön planda olduğunu ancak sadece tarımla anılmak istemediklerini söyledi. Finike'nin portakalı ve...