30 / 04 / 2024

Liluz oteli yıkım

Liluz oteli yıkım

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde faaliyet yürüten Liluz isimli lüks otelin işletmecisi, belediyenin birçok kez yaptığı ihtar ve para cezasına rağmen yurttaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor..

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Adana'daki Lüks Oteli yıkılma tehlikesi altında!

Adana'da 1998 yılında meydana gelen depremde ağır hasar alan Lüks Oteli, tehlike saçıyor. Ancak önlem alınmadığı için, yıkım tehlikesi olan binanın önünden geçenler tehdit altında.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Sarıkamış'taki Sar-Tur Oteli yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesine ait Sar-Tur Oteli'nin yıkımına başlandı. İnönü Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 40 yıllık bina, Sarıkamış Belediye Meclisinin kararıyla yıktırılıyor. Otelin yerine çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri yapılacak.

Büyük Samsun Oteli yıkıldı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı. Yıkım çalışmaları 20 gün sürdü.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımı tamamlandı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu. Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı...

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımında ilginç metot!

Samsun'da bir otelin yıkımı için iş makineleri, vinç yardımıyla 7 katlı binanın terasına çıkarıldı. Yetkililer, otelin yıkımı sırasında uyguladıkları yöntemin Samsun’da ilk defa denendiğini belirtiyor.

Büyük Samsun Oteli yıkılıyor!

Büyük Samsun Oteli olarak hizmet veren binanın yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce zeminden başladıkları yıkıma, 7 katlı binanın terasına vinç yardımıyla çıkardıkları iş makineleriyle devam ediyor.

Büyük Samsun Oteli'nde yıkım çalışmaları hızlandı!

Büyük Samsun Otel’in yıkım çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı 2. İş makinesini de vinç yardımıyla otelin çatısına çıkartarak işi hızlandırdı. Otelde yıkım devam ediyor.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımına başlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, hukuki süreci tamamlanıp tahliye edilerek yıkımına başlanan 5 yıldızlı Büyük Samsun Oteli Panorama Müzesi olacak..

Çanakkale Anafartalar Oteli'nin yıkım çalışmaları başladı!

Çanakkale' de kordon boyunda bulunan Anafartalar Oteli' nin çatı katı ve kafetarya bölümünün yıkım çalışmaları başladı. Sahildeki Anafartalar Oteli yıkılarak bulunduğu alan kent meydanı olarak kullanılacak...

Mardin'de 50 yıllık otelin yıkımı tamamlandı!

Tarihi dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan ve geçtiğimiz aylarda yıkımına başlanan Cumhuriyet Meydanı’ndaki 50 yıllık Bayraktar Oteli’nin yıkımı tamamlandı. Mardin’in silüetini bozan otelin yıkılmasıyla şehrin görüntüsü ortaya çıktı...

Mardin'de kamulaştırılan Bayraktar Oteli'nin yıkımı gerçekleşti!

Mardin’ de çeşitli ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı' nda bulunan 50 yıllık Bayraktar Oteli' nin yıkım törenine katıldı....

Liluz oteli yıkım Haberi

Liluz oteli yıkım

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde faaliyet yürüten Liluz isimli lüks otelin işletmecisi, belediyenin birçok kez yaptığı ihtar ve para cezasına rağmen yurttaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, 55 yıllık bir binanın üzerine kaçak olarak bin kişilik toplantı salonu inşa etti. 


Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde bulunan konsept olarak beş yıldızlı olan ancak dört yıldızlı olarak faaliyet yürüten Liluz isimli otelin işletmecisi, otelin yanında bulunan iş yerlerini ve çevredeki yurttaşların can ile mal güvenliğini tehlikeye atarak, otele ek olacak şekilde kaçak bir salon inşa etti. Yapının kaçak olarak inşa edildiğinin fark edilip Sur Belediyesi tarafından işletme sahibinin bilgilendirilmesi rağmen kaçak olarak yapılmaya devam edilen bin kişilik salonun inşasında sona gelindi. Ancak inşaatın ruhsatsız olması bir yana üzerine yapıldığı iş hanının mevcut yapıyı...