04 / 10 / 2024

Limak iga hisselerini satıyor mu

Limak iga hisselerini satıyor mu

Bugün basında çıkan "THY İstanbul Havalimanı’nın iki ortağı Limak ve MNG hisselerini satın almak için girişimlerde bulunuyor" haberine Limak'tan açıklama geldi...

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satıyor! 

Limak ve Mapa İnşaat İGA Havalimanları İşletmeleri'ndeki hisselerini satmaya karar verdi, iki şirket ortaklıktan çıkmak için hazırlıkta...

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerini İngiliz firmaya sattı!

Limak, Uludağ Elektrik'teki hisselerinin satışını gerçekleştirdi. Lİmak, paylarının tamamının devri için sözleşmeyi dün imzaladı.

Limak'tan İstabul Havalimanı hisselerine yönelik açıklama!

Bugün basında çıkan "THY İstanbul Havalimanı’nın iki ortağı Limak ve MNG hisselerini satın almak için girişimlerde bulunuyor" haberine Limak'tan açıklama geldi...

Limak ve Mapa İGA'daki hisselerini satmayacakmış!

Para Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayımlanan "TAV, 3. havalimanına ortak mı oluyor?" başlıklı haberine ilişkin bu hafta düzeltme haberi yayımlandı. Habere göre, Limak ve Mapa, İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisseleri satmayacakmış..

Limak'tan Polatlı'ya çimento fabrikası!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Ozdemir, Ankara'nın Polatlı ilçesinde 155 milyon dolar yatırımla çimento fabrikası kuracaklarını belirtti.

Limak Çimento Ankara'ya fabrika kuracak!

Limak Çimento, Çinli Sinoma International’ın Türk ortağı Sintek’le, Ankara’da fabrika kurmak için düğmeye bastı. Polatlı’da kurulacak Limak Anka Çimento’da, günde 5 bin ton üretim yapılması planlanıyor.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Limak ve Çinli ortağı Ankara'da 155 milyon dolara çimento fabrikası kuruyor!

Türkiye'ye yabancı yatırımcı ilgisi artarak sürüyor. Limak Ankara'da kuracağı yeni çimento yatırımı için Çinli Sinoma ile 155 milyon dolar tutarında anlaşma imzaladı.

Ankara’nın çimentosu Limak’tan!

Limak Çimento, Ankara’ya 155 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor. 2017’de faaliyete geçecek tesiste, günde 5 bin ton üretim planlanıyor. Yeni proje için Çinli şirket Sinoma’yla işbirliğine gidildi

Limak Çimento yeni fabrikası için Sinoma ile anlaştı!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolar tutarında yatırımla Ankara’da kuracağı Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ile Ankara’da gerçekleştirilen törende EPC müteahhitlik sözleşmesini imzaladı.

Limak Çimento Sinoma Ltd ile anlaşma imzaladı!

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'ne 395 milyon euro kredi sağladı!

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'nin 520 milyon euroluk yatırımı için 395 milyon euro kredi sağladı. 12-15 yıl vadeli olacak kredi Unicredit, Yapı Kredi, Ing, KFW IPEX ve DZ Bank'tan sağlandı.

Limak'tan finansal raporlarının ilan açıklaması!

Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Limak iga hisselerini satıyor mu Haberi

Limak iga hisselerini satıyor mu

Limak Şirketler Grubu tarafından, medyada çıkan haberlere ilişkin, "Türk Hava Yolları'nın (THY), önceki gün hizmete giren İstanbul Havalimanı'nda Limak'a ait olan yüzde 20 hisseyi satın almak üzere görüştüğü, ancak taraflardan bir açıklama gelmediği" yönünde bir bilgi yer aldığı belirtildi.

AA'da yer alan habere göre; söz konusu haberin yazılmadan önce şirkete veya şirket adına yetkili hiç kimseye konuyla ilgili bir soru yöneltilmediği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına belirtmek isteriz ki İstanbul Havalimanı'nın yapımını ve işletmesini üstlenen İGA Havalimanları İşletmeleri AŞ'deki hisselerimizi satmak yönünde bugüne kadar hiçbir şirket ile bir temas veya görüşmemiz olmamıştır. Limak olarak Türkiye açısından çok stratejik olduğuna inandığımız böyle önemli bir projede yer almaktan dolayı son derece memnun olduğumuzu ve gurur duyduğumuzu da özellikle vurgulamak isteriz....