15 / 05 / 2024

 limak inşaat Fenerbahçe hissadarı haberleri 

 limak inşaat Fenerbahçe hissadarı haberleri 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nda binlerce metrekare yeni inşaat alanı açılacak!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için bir özelleştirme ihalesi daha yapılacak. Ancak bu seferki 'genişleterek özelleştirme' ismi altında gerçekleştirilecek. Peki neler olacak? İşte Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı bekleyenler...

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

 limak inşaat Fenerbahçe hissadarı haberleri  Haberi

 limak inşaat Fenerbahçe hissadarı haberleri 

 Limak İnşaat Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialar hakkında açıklamada bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Limak İnşaat'tan yapılan açıklamada, Limak İnşaat'ın elinde bulunan Fenerbahçe Sportif AŞ hisselerinin satışının 2016 yılında gerçekleştirildiği ve o tarihten bu yana doğrudan ya da dolaylı olarak Limak İnşaat'ın elinde Fenerbahçe hissesi bulunmadığı açıkladı. 

Limak İnşaat tarafından yapılan yazılı açıklamasında, son günlerde spor kamuoyunda ve bazı sosyal medya üzerinden"Limak İnşaat’ın portföyünde, hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Sportif AŞ'nin payları bulunduğu ve Limak İnşaat'ın Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddialar üzerine açıklama ihtiyacı duyulduğu dile getirdi.  Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı aktarılan açıklamada, "Limak İnşaat'ın elinde bulunan Fenerbahçe Sportif AŞ hisselerinin satışı 2016 yılında gerçekleştirilmiştir. O tarihten bu yana doğrudan ya da dolaylı olarak...