18 / 05 / 2024

limak Kanal İstanbul

limak Kanal İstanbul

Limak Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, Kanal İstanbul dahil her türlü altyapı projesi ile ilgilendiklerini söyledi. Limak geçtiğimiz günlerde Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk kredi sözleşmesi imzaladı...

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

Kanal İstanbul, Limak'ın kadrajında!

Limak Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, Kanal İstanbul dahil her türlü altyapı projesi ile ilgilendiklerini söyledi. Limak geçtiğimiz günlerde Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk kredi sözleşmesi imzaladı...

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Kanal İstanbul'da çalışmalar başlıyor!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.

Kanal İstanbul projesi arazi fiyatlarını arttırdı!

Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. Kanal İstanbul'un yeri henüz açıklanmadı ancak güzergahta olacağı tahmin edilen yerlerde arazi fiyatları tavan yaptı.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları yıl sonunda başlayacak!

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.Geçen yıl Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararı çıkan Kanal İstanbul projesinde geri sayım başlıyor.

Kanal İstanbul çalışmaları ne zaman başlayacak?

İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. 15 milyar dolara mal olacak projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

3. Havalimanı ve köprü villa fiyatlarını yükseltti!

Hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatına, ihalenin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen başlanamıyor. Ancak 3. havalimanı, 3. köprü, Kanal İstanbul’un geçiş güzergâhları şimdiden cazibe merkezi oldu.

Mehmet Şimşek: Kanal İstanbul açıklamalarım istismar ediliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: " Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. " şeklinde açıklama yaptı.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

limak Kanal İstanbul Haberi

limak Kanal İstanbul

Kanal İstanbul dahil her türlü altyapı projesi ile ilgilendiklerini ifade eden Limak Yatırım Başkanı Ebru Özdemir, 1 milyar Euro kullanamadıkları bir kredinin olduğunu ifade etti. Özdemir, "Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk sözleşme imzaladık. 1 milyar euroluk kullanamadığımız kredi kaldı. Küçük köprü daha mı yapsaydık’ diyorum" dedi.

Limak, Çanakkale Köprüsü için 3 milyar euroluk kredi sözleşmesi imzaladı. Limak, bunun  2.3 milyar eurosunu yabancı bankalardan temin etti. Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre, Özdemir, "Ben finansmana İpek Yolu diyorum. Çin var, Kore, Avrupa, Danimarka, İngiltere, Hollanda finansmana katılan ülkelerden sadece bazıları. Toplam 24 banka ve finans kuruluşu katıldı. Bu Türkiye ekonomisine olan güveni de gösteriyor"...