15 / 05 / 2024

limak kuveyt terminali inşaat ihalesi teklif

limak kuveyt terminali inşaat ihalesi teklif

Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı...

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 

Kuveyt, havalimanında inşa edilecek yeni terminalin bir kısmını yapması Limak Holding ile 764 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kuveyt’in Mühendis Kızları mezun oldu!

Limak Vakfı’nın "Kuveyt’in Mühendis Kızları" adıyla Kuveyt’te başladığı proje, ikinci mezunlarını verdi. Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası inşaatında da staj yapan öğrenciler havalimanı inşaatında görev alacak.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Çelyabinsk Havaalanı'ndaki yeni terminali Limak inşa edecek!

Rusya'nın Çelyabinks kentindeki havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak'ın Rusya'daki bağlı şirketi Limakmaraşstroy'un kazandığı açıklandı. 

Limak-Marashstroy, Rusya Habarovsk Havalimanı'nı yapacak!

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Kuveyt Havalimanı için 823 milyon dolarlık finansman!

Limak Holding, kontrat bedeli 4,3 milyar dolar olan Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı için önde gelen iki Kuveyt bankasından yaklaşık 823 milyon dolar finansman sağladı

Limak, Kuveyt'in en büyük projesini yapıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Limak'ın Kuveyt'te üstlendiği yeni havalimanı terminalinde incelemelerde bulundu, şantiyede işçilerle yemek yedi.

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na Limak imzası!

Limak İnşaat tarafından inşa edilecek Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah'ın katıldığı törenle atıldı.

Limak, Kuveyt Havalimanı'nı 2 yıl erken bitirecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir: "Kuveyt Havalimanı yeni terminalinin yapım süresi olan 6 yıl çok uzun bir süre, bunu 3,5-4 yıla mutlaka indirmemiz gerektiğine inanıyoruz" dedi.

limak kuveyt terminali inşaat ihalesi teklif Haberi

limak kuveyt terminali inşaat ihalesi teklif
Yıldız Holding'in dünya gıda sektöründeki dev satın almasının ardından bir haber de Körfez'den geldi. Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı. Nihat Özdemir'in şirketi konsorsiyum ortağı Kharafi National'la birlikte proje için 1.39 milyar dinarlık (4.78 milyar dolar) verdi. İhaleyi kimin kazandığına dair nihai kararın teklif Kuveyt Bayındırlık Bakanlığı tarafından değerlendirildikten sonra açıklanacağı belirtildi. İhaleye teklif veren şirketler arasında Çin kamu inşaat şirketi ve Dubai merkezli Arabtec bulunuyordu.


Sabah...