22 / 05 / 2024

Limak-Marashstroy

Limak-Marashstroy

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Limak, Ufa otoyol inşaatına başlıyor!

Limak'ın Marashstroy ile beraber 2017’de imzaladığı, Rusya Federasyonu’na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde 33,5 milyar rubelik Ufa Otoyol İnşaatı Pazartesi günü başlıyor.

Limak-Marashstroy, Rusya Habarovsk Havalimanı'nı yapacak!

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Limak, Rostov Havalimanı'nın inşaatını tamamladı!

Limak, Marashstroy ile birlikte inşa ettiği 222 milyon dolarlık Rostov Havalimanı’nın inşaatını tamamladı. SSCB’nin dağılmasından sonra sıfırdan yapılan ilk havalimanı aralıkta açılacak. Limanı yılda 10 milyon yolcu kullanacak

Limak Holding Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Limak’ın patronu Nihat Özdemir, 17-25 Aralık’ta hedefteki isimlerden biriydi. 15 Temmuz sonrasında dolaşan infaz listelerinde yine onun adı var.

Limak İnşaat, Ukrayna'da metro inşaatı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat, Ukrayna'nın Dnepropetrovsk kenti metro inşaatı için anlaşma imzaladı.İhale bedeli 224 milyon euro olan inşaatın 5 yılda tamamlanması planlanıyor.

Limak'ın TMK projesinde sertifikalar dağıtıldı!

Limak Şirketler Grubu’nun geçen yıl başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi’ne seçtiği öğrenciler, Sosyal Mühendislik Sertifika Programı'nda sertifikalar dağıtıldı.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Limak Holding'in acı günü! Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminali inşaatı için düzenlenen ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. Bacaksız: "Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" dedi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Limak-Marashstroy Haberi

Limak-Marashstroy

Rusya'daki havalimanı ihalesini Limak aldı. Havaalanı Yönetim Kurulu Başkanı Konstantin Basyuk,Rusya’nın uzak doğusundaki Habarovsk şehri havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak-Marashstroy’un kazandığını duyurdu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Basyuk,Limak ile kontratın imzalandığını açıkladı. Basyuk, projenin 5 milyar rubleye (yaklaşık 90 milyon dolar) inşa edileceğini söyledi.

Havalimanının inşaatı 2019 yılının Eylül ayında başlayacak ve 26 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Havalimanının yılda 3 milyon yolcu kapasitesi olacak. 

Limak-Marashstroy Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Karaca, inşaata bu ay başlayacaklarını duyurdu. Limak, Rusya’da daha önce  Rostov Don havaalanını inşa...