16 / 05 / 2024

Limantepe kazıları tamamlandı mı

Limantepe kazıları tamamlandı mı

Limantepe kazılarında sualtı kursu tamamlandı. Limantepe sualtı kurslarına katılan 9 kişilik ekibe düzenlenen törenle Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal tarafından sertifika da verildi

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Konak'ta yapılan define kazıları mecliste konu oldu!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan ve kamulaştırılan bazı binalarda yapılan define kazıları meclis gündemine taşındı..

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Aspendos kazılarında 2 bin yıllık dükkanlar ortaya çıktı!

Antalya'nın Serik ilçesinde yer alan Aspendos Antik Kenti kazılarında 2 bin yıllık dükkan ve depolar ortaya çıkarıldı.

Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Toplam 100 adet daireden meydana gelen Stüdyo 35 projesi Katal İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı.

Yozgat Pteria Antik Kenti'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Şahmuratlı köyü yakınlarında bulunan "Kayıp Şehir Pteria Antik Kenti"nde kazı sezonu tamamlandı. Kazı sonunda Demirçağı'na ait binalar, odalar, objeler ve buluntu grupları elde edildi.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Prusias ad Hypium Antik Kenti'ndeki kazılar tamamlandı!

Karadeniz 'in "Efes"i diye tabir edilen, 1. yüzyılda inşa edildiği belirtilen Prusias ad Hypium Antik Kenti'ndeki tiyatroda bu yılki kazı çalışmaları tamamlandı.

Zincirli Höyük'te bu yılki kazılar tamamlandı!

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde 5 bin yıllık kalıntıların bulunduğu Zincirli Höyük'te bu yılki etap kazıları tamamlandı.

Limantepe kazıları tamamlandı mı Haberi

Limantepe kazıları tamamlandı mı


Limantepe sualtı kurslarına katılan 9 kişilik ekibe düzenlenen törenle Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal tarafından sertifika verildi. Törene İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Urla Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal ve eşi Prof. Dr. Armağan Erkanal, Kazı alanı Müdürü Vasıf Şahoğlu, kursiyerler Rıdvan Gölcük, Onur Yıldırım, Feriha Baş, Turhan alp Gültekin Yan beyi, Setrettin Öğün, Mustafa Kiremitçi, Kenan Başaltı, Mutlu Karadağ ve Çağman Esirgemez katıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ediz, Hayat Erkanal'ın gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte çok değerli bir insan olduğunu vurguladı. Ediz, Erkanal'dan birşeyler öğrenmenin önemine değinirek kursa katılanlara başarılar diledi. Erkanal, kursun her sene devam ettiğini bir önceki sene kursa gelenleri bir sonraki sene bilgilerini tazelediklerini de vurguladı. Konuşmalardan sonra 9...