20 / 05 / 2024

limonata restoranları yeni şube

limonata restoranları yeni şube

İzzet Çapa'nın sevilen restoran konsepti 'Limonata'lar Ekim ayı başında Nişantaşı, Etiler ve Trump Cadde'de açılıyor. İzzet Çapa Limonata'ların inşaat aşamasında her ayrıntıyla tek tek ilgilendi..

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

İzmir Kemeraltı’na yeni meydan inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların bulunduğu yeni meydan için 21 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleştiriyor.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

Vodafone Arena'daki restoranlar için yönetim ve Ferit Şahenk el sıkıştı!

Beşiktaş'ın inşa halindeki yeni stadı Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı.

Limonata restoranları Ekim'de 3 şube olarak geliyor!

İzzet Çapa'nın sevilen restoran konsepti 'Limonata'lar Ekim ayı başında Nişantaşı, Etiler ve Trump Cadde'de açılıyor. İzzet Çapa Limonata'ların inşaat aşamasında her ayrıntıyla tek tek ilgilendi..

McDonald’s iskele restoranları açmayı hedefliyor!

McDonald’s, Türkiye’de hız verdiği restoran açılışlarını, yeni kurumsal anlayış ve konseptini taşıdığı iskele restoranları ile sürdürüyor

Enver Usta Satır Et Lezzeti Beylikdüzü 'nde yeni restoran açtı!

Satır Et 'in mucidi, unutulmaz lezzetin yaratıcısı artık İstanbul 'da E-5 üzerinde yer alan yeni restoranları ile misafirlerini ağırlıyor  

Fagor Endüstriyel yeni yılda da mutfaklarınızı yeniliyor!

Dünyanın en seçkin restoranları arasından listeye giren Mugaritz ve Arzak; mutfaklarında Fagor’un fırın, pişirme, bulaşıkhane ve soğutma ekipmanları ile fark yaratıyor. Yeni yılda mutfağınız yenilemek için Fagor’u tercih edi

limonata restoranları yeni şube Haberi

limonata restoranları yeni şube

İZZET Çapa'nın sevilen restoran konsepti 'Limonata'lar çoğalıyor. Limonata Downtovvn'dan sonra şimdi 3 Limonata daha geliyor. Yakında Nişantaşı'nda Limonata Apartment, Etiler ve Trump Cadde'de ise Limonata adıyla 3 yeni şube daha açılacak. Ekim ayı başında açılacak Limonata'ların inşaat aşamasında her ayrıntıyla tek tek ilgilenen İzzet Çapa, "Şimdiye kadar açtığım dükkânlar içinde Limonata'nın yeri benim için çok ayrı" dedi. 


Habertürk...