16 / 05 / 2024

Linda Huri Aköz

Linda Huri Aköz

Akalist Turizm Yatırımları Gıda Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Linda Huri Aköz, Mustafa Hakan Baloğlu, İbrahim İleri tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

Dolar paraşütsüz çakıldı! Bozdurmayanlar gidip evdeki komidinin ucuna kafasını vuruyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi politikaları çerçevesinde bu akşamdan itibaren bir dizi adımlar atılacağını duyurdu. Bu haberin ardından dolar paraşütsüz çakıldı.

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şaşırtıcı indirim! Fiyatları duyunca şok olacaksınız! 2022 Mart Fiyat Listesi...

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şok edici dev indirim indirim geldi! Fiyatları duyunca çok şaşıracaksınız! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı'nda 107 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi 458 Ada 34 Parselde yer alan 100 adet konut ve 7 adet ticari üniteden oluşan toplam 107 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 11 Ekim 2021 tarihinde alındı. 

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Meydan Başakşehir'de 184 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Meydan Başakşehir'de 184 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 11 Haziran 2021 tarihinde alındı. 

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Linda Huri Aköz Haberi

Linda Huri Aköz

Akalist Turizm Yatırımları Gıda Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Linda Huri Aköz, Mustafa Hakan Baloğlu, İbrahim İleri tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Akalist Turizm Yatırımları Gıda Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kadıköy 27.noterliğinden 2.06.2014 tarih ve 18260 sayı ile onaylı genel kurul kararının ve anasözleşme tadil metninin tescil ve ilanı istenmiş olmakla.


Akalist Turizm Yatırımları Gıda Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Gürsoylu Sokak, Mimoza Apartmanı, Dış Kapı, No:37 İç Kapı...