09 / 05 / 2024

Line Aydınlatma iletişim

Line Aydınlatma iletişim

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Kağıthane Ferko Line iletişim!

Kağıthane Ferko Line iletişim için 0212 327 17 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 20 bin 436 metrekare arsa üzerinde yükselecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Lokum Evler Aydınlı iletişim bilgileri!

Lokum Evler Aydınlı iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Dairelerin 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 722 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor. İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life iletişim!

İzmir Folkart Bornova Life iletişim için 444 22 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 828 adet daireden meydana gelen projenin İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor.

Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri!

A3 İnşaat ve Global Gayrimenkul Geliştirme ortaklığıyla hayata geçirilen Aydın Vadi Evleri projesinde toplam 135 daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Semerkand Line Bakırköy Konutları iletişim!

Semerkand Line Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 liradan başlıyor. Proje 214 tane konuttan oluşuyor. Semerkand Line Bakırköy Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Line Aydınlatma iletişim Haberi

Line Aydınlatma iletişim

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi konusu:

Fabrika, atölye, imalathane, otel ve benzeri iş yerlerinin, konutların, yol, meydan ve spor tesislerinin, tarihi ve turistik eserlerin ve diğer bütün yapıların iç ve dış aydınlatma tasarımı mimarlığı, danışmanlığı ve uygulamasını ve dekorasyon hizmetlerinin vermek. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına...