28 / 04 / 2024

lisanslı depo

lisanslı depo

Hükümetin lisanslı depoculuğa getirdiği teşviklerle ilgi arttı. Artık emlak sektörü de ‘lisanslı depo’ yatırımı işinde boy gösterecek.

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Bekir Pakdemirli: 95 lisanslı depoya 16,4 milyon TL kira bedeli ödenecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi açıldı!

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi bugün 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

KİPTAŞ depo konut projeleri başlatacak!

KİPTAŞ, gayrimenkul sektöründe çığır açacak yeni bir adım atıyor. KİPTAŞ İstanbul’un şehircilik anlayışına katkı sağlayacak depo konut projelerini hayata geçirecek. 

Reysaş GYO Çayırova 12 depo iskan belgesi alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan Çayırova 12 Depo'nun yapı kullanma izin belgesini aldı...

Gaziantep'te 5.6 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi, Aktoprak Mahallesi'nde yer alan  4 katlı betonarme depo ve arsası 5 milyon 633 bin 704 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Çanta-Fatih Mahallesi'nde yer alan depo ve arsası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 902 bin 598 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri Kanunu'nda değişiklik teklifi verildi!

TBMM Başkanlığı'na Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi..

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kale tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO Sarıçam'da 900 bin TL'ye depo yaptırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde 900 bin TL'ye depo yaptırıyor. 

lisanslı depo Haberi

lisanslı depo

Devletin lisanslı depoculuğa getirdiği teşvikler KGF kredilerininde etkisiyle yatırımları öne çekti. Yatırımlarda hızlanma gösteren depo hamlesinde emlakçılar da yatırım için sıraya girdi. 


Türkiye Un Sanayicileri Derneği (TÜSAF) Başkanı E. Günhan Ulusoy, teşviklerle ilgili görüşlerini paylaştı.  Çorum Alaca’da 12.5 milyon liraya 23 bin tonluk lisanslı depo yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Ulusoy, “Şu anda Türkiye genelinde lisansı alınan ve faaliyet geçen depo kapasitesi 900 bin tonu geçti. İnşa halinde ise 1 milyon ton var. TMO ayrıca yaptığı kiralama ihalelerinde de 2.6 milyon tonluk sözleşme imzalandı. Bunların hepsi tamamlanırsa toplam kapasite 4.5 milyon tona ulaşmış olacak. Ayrıca 20 bin ton için daha ayrı başvuru yapacağız. Yine Yozgat Sorgun’da da 60 bin tonluk lisanslı depo daha yapmayı planlıyoruz. Bu da 16.5 milyon liralık yatırım olacak....