15 / 05 / 2024

Lisanslı yediemin depo yönetmeliği

Lisanslı yediemin depo yönetmeliği

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği 14 Mayıs 2014 tarihinde 29000 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte depolarda tutulması gereken kayıtlara ve muhafaza işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenleniyor...

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Bekir Pakdemirli: 95 lisanslı depoya 16,4 milyon TL kira bedeli ödenecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Reysaş GYO Sarıçam'da 900 bin TL'ye depo yaptırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde 900 bin TL'ye depo yaptırıyor. 

Reysaş kapalı depo alanını 310 bin metrekare artıracak!

2017 yılı içerisinde Esenyurt, Orhanlı 6, Çayırova 12 ve 13, Lüleburgaz projelerini bitirmeyi hedefleyen Reysaş, bu projeler bittiğinde kapalı depo alanını 310 bin metrekare daha artmış olacak.

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Antakya'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan depo nitelikli gayrimenkul 5 milyon 329 bin 992 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Reysaş GYO Çayırova depo iskan bildirisini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Çayırova depo iskan bildirisini yayınladı.

Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli'de depo kiralama bildirisini yayınladı.

Kiler GYO Esenyurt'tan 4 adet depo aldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Lojistik Merkezi'nden 4 adet depo satın aldı.

Emlak sektörü lisanslı depo yatırımına soyundu!

Hükümetin lisanslı depoculuğa getirdiği teşviklerle ilgi arttı. Artık emlak sektörü de ‘lisanslı depo’ yatırımı işinde boy gösterecek.

Ankara Yenimahalle'de 10 yıllığına kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'ndeki gayrimenkul depo olarak kullanılmak üzere kiraya veriliyor..

Lisanslı yediemin depo yönetmeliği Haberi

Lisanslı yediemin depo yönetmeliği

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği!

Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği 14 Mayıs 2014 tarihinde 29000 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte depolarda tutulması gereken kayıtlara ve muhafaza işlemlerine ilişkin usul ve esasları düzenleniyor.


LİSANSLI YEDİEMİN DEPOLARI YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç ve kapsam


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, 2004 sayılı İcra ve İflâs Kanunu uyarınca muhafaza altına alınmasına karar verilen malların muhafaza edileceği gerçek veya tüzel kişilere ait lisanslı yediemin depolarının kuruluşuna, bu depolarda bulunması gereken asgari niteliklere, depolar için alınacak teminata, muhtemel rizikolara karşı yapılacak sigortaya, Adalet Bakanlığı tarafından lisans ve işletme belgesinin verilmesine, işletme yetkisinin devrine; Adalet Bakanlığının lisanslı işletmelerle ilgili görev ve yetkilerine, faaliyetin durdurulması ya da iptali gibi idarî tedbir ve tasarruflara, bu depoların denetimine, depolarda tutulması gereken...