17 / 05 / 2024

Lisanssız üretim

Lisanssız üretim

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, katıldığı çeşitli konferans ve panellerde güneş enerjisi açısından dünya ve Türkiye gündemini değerlendiren açıklamalarda bulundu. Lisanssız üretimde güneş başvuruları 345 MW’a ulaştı.

Deprem bölgesindeki lisanssız üretim tesisleri elektrik satabilecek

Deprem bölgesinde bu yıl ilk defa devreye sokulan lisanssız üretim tesislerinin ihtiyaç fazlası olan elektriğinin tamamı satışa sokulması konu edilebilecek. İşte ayrıntılar...

İlköğretim mezunlarına son dakika müjdesi! Hastanelere 18-50 yaş arası personel alınacak, hem de KPSS şartsız!

İlköğretim mezunlarına adeta son dakika müjdesi geldi. Hastanelere 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak, üstelik KPSS şartsız...

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi! 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi geldi. Tam 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

EPDK'dan şaşırtan hamle! Bu şekilde elektrik birim fiyatları düşecek! Faturalar indirimli olacak!

EPDK, sanayicinin ihtiyacının iki katından fazla ürettiği lisanssız güneş enerjisini 48 milyon aboneye ücretsiz dağıtacak. Bu şekilde faturalar düşecek! İşte detaylar...

Bakan Varank: Finansal piyasalardaki dalgalanmalar Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, finansal piyasalardaki dalgalanmaların Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız olduğunu belirtti.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Deprem tecrübemizi dünyaya aktarmalıyız!

KOÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış, "Kocaeli, 17 Ağustos'tan sonra depremlere karşı inanılmaz bir deneyim kazandı. Kocaeli'nin bu deneyimi dünyaya örnek olması gerekirken yeterince dünyada yer almadı. Bu deneyimi dünyaya aktarmamız gerekiyor" dedi...

TOKİ'den 10 ilde kurasız satışla ev fırsatı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 14 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 6 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Yapı sektöründe üretim maliyetleri düşüyor!

Yapı sektörü söz konusu olduğunda alüminyum kullanımı öne çıkıyor. Endüstriyel tasarım sayesinde parçalar üzerindeki gram seviyelerinde bulunan azaltmalar üretim maliyetlerinde ciddi bir tasarruf sağlıyor.

BMC Üretim ve Teknoloji Üssünün ilk fazının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 222 hektar alan üzerine kurulan tesiste tank fabrikası, zırhlı araç ve askeri kamyon fabrikası, ticari araç fabrikası, motor fabrikası, hızlı tren ve metro fabrikası gibi pek çok üretim hattı bulunduğunu söyledi..

Lisanssız üretim Haberi

Lisanssız üretim

Türkiye’de lisanssız elektrik üretimi başvurularında güneş enerjisinin toplamda 345 MW seviyesine geldiğini söyledi.

Uğur Kılıç Yingli Solar’ın sahip olduğu üç adet AR-GE laboratuvarında güneş paneli hücrelerinin verimliliğini artırmak ve hammadde fiyatlarındaki artışa rağmen silikon dışı hammaddelerde maliyetleri düşürmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Solarpraxis tarafından düzenlenen PV Elektrik Santralleri (PV Power Plants) Konferansı ve İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenen SOLAREX 2014 Fuarı’na konuşmacı olarak katıldı.



Yingli Solar’dan AR-GE’ye büyük yatırım



Yingli Solar’ın AR-GE laboratuvarlarında panel verimliliğini yükseltmek amacıyla güneş hücrelerinin verimliliğini artırmaya yönelik testlerin devam ettiğini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu:

“Verimlilik artışı panel satın alanların panellerin “toplam sahip olma” maliyetlerini...