08 / 05 / 2024

List İstinye sutoban

List İstinye sutoban

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapılist Yapı Malzemeleri Ve Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaye Şınık ve Aziz Şınık tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Istinye Bayırı'ndaki araziye ne yapılacak?

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu İstinye Bayırı'nda yer alan yaklaşık 158,500 metrekarelik araziye yapılacak inşaatlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye yazılı soru önergesi verdi.

List İstinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye , yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor. L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor.

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı!

Arzu Kaprol Garde Robe projesi List İstinye'nin örnek dairesinde tanıtıldı. L'ist Istinye’nin, Autoban imzası ile hazırlanan örnek dairesinde tanıtılan proje, moda sever kadınlara ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

List Istinye Suites, yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

L’ist Istinye Suites’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), sınırlı sayıdaki son etap satışları için, konuklarını mimari dehayı mükemmellikle buluşturan tasarım ve mimari ofisi Autoban’ın yarattığı örnek dairede bekliyor.

L'ist İstinye Suites Evleri'nde 1 milyon 200 bin dolara 2+1!

List İstinye Suites satışlar 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon 850 bin dolar arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Tansu Çiller'in yalısı restoran olacak!

İki hafta önce satılık yalı haberi yapıp genişçe bir liste sunmuştuk. Bu haberi yaptığımız sıralarda İstinye'de bir yalıda renovasyon çalışması yapıldığı dikkatimizi çekmişti.

Pana Via İstinye'de metrekaresi 6 bin 500 dolara!

İstinye'de yükselen İstinye Panavia Suites'te teslimler 2013 Aralık'ta yapılacak. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolar+KDV olarak belirlendi

16 karede Qent İstinye projesi!

Qent İstinye Evleri'nde yaşam başladı. Dilek Gayrimenkul projesi olan Qent İstinye Evleri’nde evler metrekaresi 10 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Qent İstinye'de satışlar başladı! Metrekaresi 10 bin Euro'ya!

Dilek Gayrimenkul projesi olan Qent İstinye Evleri’nde konut satışları başlangıç gösterdi. Projede yer alan konutlar 10 bin Eurodan başlayan metrekare birim fiyatına sahip

Haşmet Mürşit: Mütekabiliyet ile konut fiyatları yüzde 10 artar!

Seba İnşaat’ın eski ortaklarından Panaroma İnşaat’ın Başkanı Haşmet Mürşit, İstinye’nin çehresini değiştiren işadamlarından... Gecekondu bölgelerine yaptığı lüks konutlarla biliniyor.

Mehmet Sevim Ulusal İlköğretim Okulu, ortaokula dönüştürülecek!

İstinye’deki Mehmet Sevim Ulusal İlköğretim Okulu velileri, yetkililere ne olur engel olmayın diye sesleniyor. Zira engellilere uygun olarak dizayn edilmiş ve engelli çocukların yoğun olarak tercih ettiği bu okul yeni sistemde ortaokula dönüştürülecek

Rus ve Araplar'ın alışveriş önceliği İstanbul!

İstanbul, alışverişte Ruslar ve Araplar için öncelikli destinasyonlardan biri haline geldi. Global Refund’un ilk 5 aylık verilerine göre yabancılar İstinye Park, Akmerkez, Kanyon, Cevahir ve Metrocity alışveriş merkezlerini tercih ediyor

List İstinye sutoban Haberi

List İstinye sutoban

Benzersiz konumu ve muhteşem boğaz manzarası ile ayrıcalıklı bir hayatın yaşandığı L’ist Istinye’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), boğaz manzaralı ve farklı büyüklükteki toplam 20 adet daireden oluşan son etabını lanse ediyor. BREF, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’in yanı sıra bahçe ve teras dublex’lerinin de yer aldığı sınırlı sayıdaki son etap satışları için, konuklarını mimari dehayı mükemmellikle buluşturan tasarım ve mimari ofisi Autoban’ın yarattığı örnek dairede bekliyor. List İstinye son etap daireleri 7.000 ile 10.000 dolar arasında değişiyor.


Benzersiz boğaz manzarasıyla konumuyla İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından İstinye’de hayat bulan L'ist Istinye, premium ailesinin son konuklarını bekliyor. L'ist Istinye, son etap satışları ile lüks yaşamın kalbinde yer almak isteyenlere Autoban işbirliği ile hazırlanan örnek dairede çağdaş bir yaşam önerisinde bulunuyor.


Bugüne...