26 / 05 / 2024

Liva İç ve Dış Ticaret

Liva İç ve Dış Ticaret

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı; İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14217 ada, 1 nolu parseldeki 27 bin 399 metrekare alana sahip gayrimenkulü Liva İç ve Dış Ticaret A.Ş satın aldı.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi!

Folkart Liva Home 2.etap fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Folkart tarafından hayata geçirilen projede 2. etap satışa sunuldu.

17 soruda İzmir Liva Home projesi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan projede 169 konut ve 24 iş yeri bulunuyor. İşte 17 soruda İzmir Liva Home projesi....

İzmir Garden Liva fiyatları 189 bin TL'den başlıyor!

Özkon İnşaat tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Garden Liva Evleri projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1' kadar bahçeli, dubleks ve villa tip konutlara yer veriliyor...

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan Liva Home projesi 169 konut ve 24 işyerinden oluşuyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor. Liva Home Uzundere teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Folkart Liva Home ne zaman teslim?

169 konut ve 24 işyerinden meydana gelen Folkart Liva Home projesi Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.Peki Folkart Liva Home ne zaman teslim?

Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Liva Home projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Uzundere Liva Home projesinde 169 daire ve 24 adet iş yeri bulunuyor. Peki Uzundere Liva Home ev fiyatları ne kadar?

Liva Home Uzundere nerede?

Toplam 169 konut ve 24 iş yerinden meydana gelen Liva Home Uzundere projesinde peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje kentsel dönüşüm proje olarak yükseliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

Folkart Liva Home fiyat listesi!

Toplam 169 konut ve 24 iş yerinden meydana gelen Folkart Liva Home fiyat listesi 222 bin TL'den başlıyor. Ön satışların başladığı Liva Home'da teslimler 2018 Temmuz ayında yapılacak.

Liva Home İzmir fiyat!

Liva Home İzmir fiyat listesi 222 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı'nın Liva Home projesinde 169 daire ve 24 iş yerinden meydana geliyor...

Liva Home Folkart fiyat!

Liva Home Folkart Uzundere projesi 169 konut ve 24 iş yerinden oluşuyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Liva Home Folkart fiyat listesi 222 bin liradan başlayarak artıyor.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Liva İç ve Dış Ticaret Haberi

Liva İç ve Dış Ticaret


Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 76 milyon 300 bin lira bedelle Liva İç ve Dış Ticaret A.Ş satın aldı.


Detaylı bilgi için