02 / 05 / 2024

Live and Invest Overseas

Live and Invest Overseas

MarketWatch'da yer alan habere göre, Live and Invest Overseas'den Kathleen Peddicord denizaşırı ülkelerde yatırım arayanlar için beş piyasa tavsiyesinde bulundu.İşte Peddicord'a göre ikinci evinizi alabileceğiniz beş ülke:

2018'de emlak yatırımı için en cazip ülkeler!

ABD yatırım danışmanlığı şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Live and Invest Overseas, 2018'de emlak yatırımı için dünyanın en cazip 9 ülkesini açıkladı. 

Yabancılar ikinci ev için İstanbul'u tercih ediyor!

MarketWatch'da yer alan habere göre, Live and Invest Overseas'den Kathleen Peddicord denizaşırı ülkelerde yatırım arayanlar için beş piyasa tavsiyesinde bulundu.İşte Peddicord'a göre ikinci evinizi alabileceğiniz beş ülke:

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den olağandışı fiyat artışı açıklaması!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu ' nda olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Martı GYO'dan, olağandışı fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün İMKB'de işlem gören şirket hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak, KAP'a bir açıklama yaptı.

Ali Çandır: Antalya turizm yatırımına hazır!

BAGEV'in önderliğinde gerçekleşen Kore-Türkiye Girişimcileri Konferansı'nda Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Cho Yunsoo ile BAGEV Başkanı Ali Çandır'ın ikili ülke görüşmeleri ve projeleri konuşuldu. Antalya'nın yatırım için hazır olduğu konuşuldu.

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Mrv Caddesi'nde kuruldu.

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi, Gökberk Şener Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

AND projesinde karbon ayak izi sıfırlandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı!

Türkiye'nin önemli kış sporları merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar, aileleriyle Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde çocuklarıyla kayak yaptı.

Live and Invest Overseas Haberi

Live and Invest Overseas

Dünyada bazı konut piyasaları, güçlü dolar ile büyüyen orta sınıftan yarar sağlıyor. MarketWatch'da yer alan habere göre, Live and Invest Overseas'den Kathleen Peddicord denizaşırı ülkelerde yatırım arayanlar için beş piyasa tavsiyesinde bulundu. Yaşam, emeklilik ve yatırım için fırsatlara göre derlenen beş ülke arasında Türkiye de bulunuyor. İşte Peddicord'a göre ikinci evinizi alabileceğiniz beş ülke:


ARJANTİN 

Arjantin'in ekonomisinin sizi korkutmasına izin vermeyin. Büyük düşüşleri büyük yükselişler takip eder. Arjantin'de para kazanmak tamamen zamanla ilgili ve zaman şimdiyi gösteriyor.  Buenos Aires'teki apartmanların bazıları dünyadaki en değerliler arasında görülüyor.


TÜRKİYE, İSTANBUL

Türkiye'nin emlak piyasası, 2008 ve 2009 yıllarında diğer piyasalar kadar ağır hasar görmedi. İstanbul'un bazı bölgelerinde fiyatlar zirveden yaklaşık yüzde 25 oranında geriledi (yaklaşık Panama ile aynı)  Fakat bir 1,5 yılda fiyatlar iyileşti ve değerlenme...