20 / 07 / 2024

Live in Sinpaş instagram

Live in Sinpaş instagram

Kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyan Sinpaş, Live in Sinpaş hesabıyla takipçilerine sürdürülebilir yaşam ve sanata dair en güncel detayları sunuyor.

İnşaat yasağına uymayan Sinpaş'a belediyeden yüklü ceza!

T24 yazarı Candan Yıldız, Marmaris Belediyesi'nin, Sinpaş'a yaz dönemi inşaat yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle ceza kestiğini belirtti.

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesinin inşaatı yasağa rağmen devam ediyor iddiası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yasağa rağmen Marmaris'teki Kızılbük koyundaki otel inşaatına devam edince belediye zabıtalarla birlikte alana geldi. 

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Sinpaş GYO, Finanskent arsası için Arı Finansal Kiralama ile sözleşme imzalayacak! 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi, 2432 ada, 11 parseldeki 22.965,43 metrekarelik arsa için yeni bir sözleşme imzalanmasına karar verildiği açıklandı.  İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi mi? İste projedeki son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen mahkeme kararına ilişkin son dakika gelişmesi. Yeni ÇED raporunun onaylanması gerekse temyiz başvurusunun şirketin lehine sonuçlanması halinde inşaat çalışmaları tam gaz devam edecek.

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Live in Sinpaş instagram Haberi

Live in Sinpaş instagram

Sinpaş, kurumsal yapısının temelindeki değer katma ve paylaşma geleneğini yeni bir mecraya taşıyor. Live in Sinpaş ismiyle yeni bir instagram hesabı açan Sinpaş takipçilerinin hayatlarına her alanda dokunmaya devam ediyor. Live in Sinpaş hesabında sürdürülebilir yaşam ve sanata dair en güncel detayları paylaşıyor. Ayrıca, dekorasyondan sanata, evden şehir hayatına ilham dolu bir yaşam rehberi olan sayfa, zengin içerikleriyle de sürdürülebilir yaşam ile ilgili ipuçları sunuyor. 

Her alanda doğala dönüş ve renk katacak önerilerin yer aldığı hesapta iyi yaşam fikirleri dikkat çekiyor. Daha yaşanılabilir bir dünya hayali için neler yapabiliriz fikrinin önerilerle zenginleştiği içeriklerde, plastik tüketimin azaltılması, tek kullanımlık ürünlerin yerine ambalajsız ürünler, çöplerimizi ayrıştırma, çevre dostu öneriler, paylaşmanın verdiği hafiflik, ödünç alma geleneğinin yeniden hayatımıza girişi ve atacağımızın her adımın...