29 / 04 / 2024

Livza Mahmutbey

Livza Mahmutbey

Mimar Ali Pitpit tarafından tasarlanan Fethiye Ocean Beach Club projesinde tek konut tipi kaldı

Kabataş-Mahmutbey Metrosu Türkiye'nin gururu oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projelerinden Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, "2017 AEC Excellence Awards"ta finale kaldı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Kabataş-Mahmutbey Metrosu’nun kazı çalışmalarının yüzde 82,5’u tamamlandı, hattın 2018 yılı ikinci yarısından sonra açılması planlanıyor.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu Mahmutbey'deki otelini satıyor!

Edip Gayrimenkul ile Ağaoğlu ortaklığının Mahmutbey'de geliştirmiş olduğu otel projesi natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satılacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2019'da açılacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kazı çalışmaları biten Mecidiyeköy- Mahmutbey metro tünelini yürüyerek inceleme yaptı. Başkan Topbaş metronun 2019 yılının ilk aylarında açılacağını söyledi.

Bahçelievler Mahmutbey Caddesi cami alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler, Mahmutbey Caddesi üzerinde belirlenen parsele ilişkin dini tesis alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıktı...

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi tarafından Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. Arsanın satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak..

Ahmet Kalafat'tan Mahmutbey’de konut projesi açıklaması!

Nurtop A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kalafat, Bağcılar’da bulunan arsa ile ilgili basında çıkan 'Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal' başlıklarla ilgili haberlere açıklama yaptı.

Mahmutbey’deki akaryakıt istasyonu projesi iptal!

Mahmutbey’de akaryakıt istasyonu yapmak için hazırlık yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın planı iptal oldu. Araziye konut ve ticari birim yapılacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Bağcılar Mahmutbey spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada, 2 ve 10 parseller ile güney ve doğusunda kalan tescil dışı alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nu Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının elektro mekanik yapım işi ihalesini Makyol-Astur-Ic İçtaş kazandı

Livza Mahmutbey Haberi

Livza Mahmutbey

Tufan Emlak İnşaat  tarafından Fethiye'de 4 bin 500 metrekarelik alana inşa edilenFethiye Ocean Beach Club  projesinde 34 adet yazlık bulunuyor. Deniz ve dağ manzarasına sahip olan yazlıklar 63 metrekarelik 2 oda 1 salon  daire ve 108 metrekarelik 3 oda 2 salon  dubleks olarak yapıldı.

Ocean Beach Club 2'de çocuk oyun alanı, havuz bar, ve ortak kullanım duş ve WC alanı, ortak yüzme havuzu bulunuyor. Geniş teras ve balkonlara sahip her bir ünitenin kendi teras ve balkonunda barbekü bulunuyor.

Ocean Beach Club 2'de 108 metrekarelik 3 oda 2 salon  dubleksler 137 bin 793 dolara satılıyor. 2008 yılında teslim edilen konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ayrıca bankalardan konut kredisi kullanarak  projeden ev alınabiliyor.

Ocean Beach Club...