23 / 07 / 2024

lizbonda yaşamak için nedenler

lizbonda yaşamak için nedenler

Portekiz, Türkiye’deki düzeni bozmadan, yılda sadece 7 gün ülkede kalarak vatandaşlık sürecini tamamlamaya olanak sağlaması ile farklılaşıyor. İşte Portekiz'de yaşamak için 5 neden...

Apartmanlarda tadilat saatleri neler? Komşularınız ile sorun yaşamak istemiyorsanız bilmeniz gereken detaylar...

Apartmanlarda tadilat saatleri ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Buna göre, evlerinde tadilat yaptırmak isteyenler komşuları ile sorun yaşamamak için tadilatı nasıl ve ne zaman yapmalı?

Kiracı mağduru ünlü doktordan uyarı: Kiracınızla problem yaşamamak için bunlara dikkat edin!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "İleride kiracınızla problem yaşamamak için bunlara mutlaka dikkat edin" diyerek önemli bilgiler verdi. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

Bu 33 ilde yaşayanlar için son dakika müjdesi geldi! Mayıs 2023 paraları hesaplara tek tek yatırıldı, mutlaka alın!

Bu 33 ilde yaşayanlar için son dakika müjdesi geldi... Mayıs 2023 paraları hesaplara tek tek yatırıldı, mutlaka alın...

Google Hesapları Silinme Tehlikesiyle Karşı Karşıya: Bilgileriniz İçin Dikkat!

Google hesabı olan kullanıcılar için endişe verici bir durum: Hesaplarının silinme riskiyle karşı karşıyalar. Bilgilerinizin güvende kalması için atmanız gereken adımlar haberimizde!

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung'un düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A04 64 GB'lık telefonu TEKNOSA'da web'e özel avantajla sunuluyor. Samsung kalitesini yaşamak için acele edin. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?

Türk çiftçisi dikkat! Resmen kuzu fışkırdı, koyunlarda verim katbekat katlandı

Tokat Valiliği koordinesinde 2019'da hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak için Bir Sürü Nedenim Var" projesinde bugüne kadar 1030 çiftçiye 93 bin 55 koyun verildi. Çiftçilere verilen koyunlardan çok sayıda kuzu elde edildi. Verim de katlandı. Çiftçilerin bölgelerindeki bu tarz projelere katılması tavsi

Paranız elinizden tereyağı gibi kayabilir! Paranızı kaybetmemek için hemen bakmanız gerek

Ülkemizde son dönemde eskiyen ATM'ler sık sık para yutmaya başladı. Uzmanlar bu tarz durumları yaşamamak için daha yeni ATM'lerin kullanılması önerisinde bulunuyor.

lizbonda yaşamak için nedenler Haberi

lizbonda yaşamak için nedenler

Ilık Akdeniz iklimi, sıcak insanları, kültürel yapısı, tarihi dokusu ve enfes yemekleri ile keyif vadeden, tarihin en eski şehirlerinden biri Portekiz… Portekiz ve başkent Lizbon, aynı zamanda kültürlerine yakın bir bölgede yaşam veya yatırım hedefleyen Türkler için de bir cazibe merkezi. 


Portekiz’in yaşam ve yatırımda bu yükselişinin sebeplerini sıraladık. Lizbon’da, Türkiye’den çok şey bulacaksınız.


Kültür yapısı, şehir manzaraları, hatta insanları ile ‘İstanbul’un ikizi’ olarak adlandırılan Lizbon’un yedi tepeli oluşu, içinden geçen nehirle şehrin iki yakaya bölünmüş olması, köprüleri, yemek kültürü, sıcak ilişkileri, iklimi ve hatta biraz acıya kaçan fado müziği, sahil şeritleri, birbirinden güzel adaları ile Türkiye benzerlikleri çok fazla olan Portekiz, Türkleri kendi vatanlarındaymış hissi ile kucaklıyor. 

1-) Yaşam kalitenizi arttırın

Ucuz maliyetli yüksek yaşam konforu ile öne çıkan...