04 / 10 / 2024

LNG Tesisi Projesi

LNG Tesisi Projesi

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Mersin'e 888 milyon 477 bin TL'lik otel yatırımı!

Ekos İnşaat "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için düğmeye bastı. Şirket proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projesi'ni kim yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre konusu siyasi bir konu değildir, siyasi malzeme yapılacak bir konu değildir. Büyükşehir Belediye Başkanı'nın açıklaması ve almış olduğu karar kesinlikle talihsiz bir karardır" diye konuştu...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ünye'de Katı Atık Arıtma Tesisi projesi protesto edildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde toplanan bir grup, yapılacak olan Katı Atık Arıtma Tesisi'ni protesto etti. Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Sakarya Akyazı Spor Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen spor tesisi projesi tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği tesisin Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda resmi açılışı yapılacak.

LNG Tesisi Projesi Haberi

LNG Tesisi Projesi

2011 yılından bu yana Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Rusya'nın kutup bölgesindeki Yamal Yarımadası Sabetta kasabasında LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) Tesisi Projesi'nin yapımını üstlendi. Petrol, gaz ve petrokimya sanayi ile madencilik metalürji, işleme tesisleri ve enerji sektörlerinde önemli işlere imza atan Rönesans Endüstri, 12'si halen devam eden 22 projeye imza attı.


4 KİŞİDEN 23 BİNE ULAŞTI

Rönesans Endüstri Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Tizer, 2011'de 53 milyon dolar olan cironun, geçen yıl 495 milyon dolara çıktığını ifade etti. Tizer, "2011'de 298 milyon dolar olan backlog (kalan iş), geçen yıl 2.7 milyar dolara ulaştı. Rönesans Endüstri olarak ilk kurulduğumuzda sadece 4 kişiydik. Nisan 2016 verilerine göre yaklaşık 17 bini aşkın kişiye istihdam sağlıyoruz. Bu yılın sonunda ise 23 bin...