02 / 05 / 2024

Mersin'e 888 milyon 477 bin TL'lik otel yatırımı!

Mersin'e 888 milyon 477 bin TL'lik otel yatırımı!

Ekos İnşaat "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için düğmeye bastı. Şirket proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.



Ekos inş. Taah. Dan. San. Ve tic. Ltd. Şti. "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için düğmeye bastı. Şirket proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Mersin ve çevresindeki ekonomik yapı ticaret ve endüstri ağırlıklı faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin en önemli iç turizm merkezleri arasında yer alan Mersin, son yıllarda turizmde yapılan atamalar ve sahile yapılan yeni otellerle Türkiye'nin yeni turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor. Mersin coğrafi açıdan lojistik merkez özelliğine sahip bir kent olmasının yanında halihazırda bulunan liman, demiryolu taşımacılığının yanı sıra karayolu taşımacılığında da önemli bir merkezinde yer alır. 

Mersin e 888 milyon 477 bin TL lik otel yatırımı!

Mersin İli, Silifke İlçesi, Akdere/Cumhuriyet Mahallesi, 3 Nolu Özel Parselde 131.549 metrekarelik alanda 246 oda 876 yatak kapasiteli Turizm Konaklama Tesisi yapılması ve işletilmesi planlanıyor.

888 milyon 477 bin TL'ye mal olması beklenen projenin  inşaat çalışmalarının yaklaşık 18 ay süreceği tahmin ediliyor.

Mersin e 888 milyon 477 bin TL lik otel yatırımı!

Proje alanı Mersin şehir merkezine kuş uçumu yaklaşık 104 kilometre, Silifke İlçe merkezine kuşuçumu yaklaşık 24 kilometre, Akdere Mahallesine kuşuçumu yaklaşık 3,5 kilometre mesafede yer alıyor. Proje alanının yaklaşık 1116 metre kuzey batısında tatil köyü bulunuyor. Proje alanına en yakın hane kuşuçumu yaklaşık 1870 metre mesafede olup, Akdere yolunun sınırında konumlanıyor.

İnşaat aşamasında idari bina, sosyal alanlar, yatakhaneler, depolar ve yemekhaneden oluşan prefabrik şantiye binaları kurulacağı belirtiliyor.

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!


Geri Dön