22 / 05 / 2024

Lockheed Martin havayolu

Lockheed Martin havayolu

ABD'nin önde gelen teknoloji ve havacılık şirketlerinden Lockheed Martin eleman çıkarıyor. Ohio, Arizona, Teksas ve Pensilvanya'da bulunan 4 tesisteki operasyonlarını sona erdirecek şirket 4 bin kişiyi işten çıkaracak...

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

Dev şirket, 30 milyar dolarlık ihaleyi kaptı

Pentagon, Cuma günü yaptığı açıklamada Lockheed Martin firmasına F-35 uçakları için 7.8 milyar dolarlık bir sözleşme değişikliği ihalesi hakkını verdiğini açıkladı.

Çinli Geely, 654 milyon sterlin karşılığında Aston Martin'den hisse satın aldı!

Çinli Geely, 654 milyon sterlinlik bir yatırım yaparak Aston Martin'in yüzde 7,6'lık hissesini satın aldı. İşte detaylar...

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Martin Tower 16 saniyede yıkıldı!

16 bin ton çelikten oluşan Martin Tower, kontrollü patlamayla 16 saniye içinde yıkıldı.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Havayolu ulaştırması için 750 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl havayolu ulaştırması için 750 milyon lira harcanacağı açıklaması yapıldı. 

Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak!

İngiliz lüks otomobil üreticisi olan Aston Martin, konut sektörüne giriş yaptı. Aston Martin 50 milyon dolara ev satacak.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Aston Martin gayrimenkul sektörüne girdi!

Aston Martin, ilk gayrimenkul projesini tanıttı. Miami'deki Biscayne Koyu'na bakacak 66 katlı Aston Martin Residences projesinde 390 lüks konut yer alacak. 2014 yılında projenin yükseleceği araziyi 125 milyon dolara satın alan firmanın projeyi 2021 yılında tamamlaması bekleniyor.

3. havalimanına 250 havayolu şirketi uçacak!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü unvanını kazanacak ve sadece ilk etabı 90 milyon yolcu kapasiteli olacak İstanbul Yeni Havalimanı'na 250 havayolu şirketi uçacak.

Lockheed Martin havayolu Haberi

Lockheed Martin havayolu

ABD'nin önde gelen teknoloji ve havacılık şirketlerinden Lockheed Martin, ABD hükümetinin harcamalarındaki düşüşe bağlı olarak bazı tesislerini kapatacağını ve 4000 kişiyi işten çıkaracağını bildirdi.


Lockheed Martin, 2015 yılı ortasına kadar Ohio, Arizona, Teksas ve Pensilvanya'da bulunan 4 tesisteki operasyonlarını sona erdirecek. 


Sabah...