03 / 05 / 2024

Loda Rota Koltuk takımı

Loda Rota Koltuk takımı

Loda’nın yepyeni tasarımı Rota Koltuk, tam olarak evinizde değişimi başlatıyor. Geniş oturma alanı ve konforlu yapısıyla salonunuzun enerjisini yükselten Rota Koltuk, kendine özgü modern çizgileri ile rahatlığın tam karşılığını yansıtıyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sadi Adak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

Rota Maltepe Konutları fiyatlar!

Rota Maltepe Konutları fiyatlar bilgisine göre projede daire fiyatları minimum 230 bin TL'den başlıyor. Proje Aydınoğlu İnşaat tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Rota Maltepe Evleri fiyatları!

Rota Maltepe Evleri fiyatları 230 bin TL'en başlıyor. Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyan Rota Maltepe projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Rota Aydınoğlu fiyat!

Aydınoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Rota Aydınoğlu Küçükyalı projesi 2019 yılı Ağustos ayına teslim edilmeye hazırlanıyor. Maltepe Rota Aydınoğlu fiyat listesi 230 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Rota Maltepe teslim tarihi!

Rota Maltepe Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Rota Maltepe teslim tarihi ne zaman?

Rota Maltepe Evleri fiyat listesi!

Rota Maltepe Evleri fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyan projede daireler 2019 tarihinde teslim edilecek...

Aydınoğlu Rota Maltepe'de 230 bin TL'ye!

Toplam 439 konuttan meydana gelen Rota Aydınoğlu Maltepe projesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor...

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Loda mobilyadan Basic Box Dresuar!

Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Loda Rota Koltuk takımı Haberi

Loda Rota Koltuk takımı

Dekorasyonda kullandığınız renkler, dokular ve desenler evinizin enerjisini yansıtır… Loda’nın yepyeni tasarımı Rota Koltuk, tam olarak evinizde değişimi başlatıyor.  Geniş oturma alanı ve konforlu yapısıyla salonunuzun enerjisini yükselten Rota Koltuk, kendine özgü modern çizgileri ile rahatlığın tam karşılığını yansıtıyor.   


Günümüz ev modasında sürekli değişen ve çeşitlenen ihtiyaçlara cevap veren Loda,  Rota koltuk modeliyle özgünlüğe düşkün insanların hayatında yeni bir konsept ve farklı alanlar oluşturuyor.


Koltuk ve sehpa bir arada…

Koltuk modellerinde geniş bir dizayn ve renk zenginliği ile farkını ortaya koyan Loda,  herkesin kendinden bir parça bulabileceği tasarımlarıyla kullanıcıların kendi çizgilerini bulmasına olanak sağlıyor. Hem koltuk hem de yan modülü ile sehpa görevini de üstlenen Rota Koltuk, evinizde geniş ve kullanışlı alanların oluşmasına zemin...