03 / 05 / 2024

Loft Dragos ödeme koşulları

Loft Dragos ödeme koşulları

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı' nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı.

Kartal Loft'ta yüzde 30'unu peşin, kalanını 14 ay 0 faizle ödeme imkanı! Yeni proje! 

Kartal Loft projesinde konut satışları yüzde 30'unu peşin, kalanına 0 faiz 14 ay vade fırsatıyla başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar... 

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Cer Loft ödeme planı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Cer İstanbul projesinde "Loft" daireler "Cer Loft" ismi ile lansmana özel satılıyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor. İşte Cer Loft ödeme planı...

Cer Loft ödeme planı!

Cer Loft ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede Yüzde 10 ve yüzde 30 peşinatlı iki farklı ödeme planı bulunuyor. İşte ödeme planlarının detayları...

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018!

Lens İstanbul ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kurtköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor.

Nest Dragos ödeme planı 2018!

Nest Dragos ödeme planı 2018 haberimizde yer alıyor. BGS Nest Yaşam tarafından hayata geçirilen projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor. 

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici Nuvo Dragos ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasını taşıyan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos'ta taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyin!

Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor. Sınırlı süre için geçerli kampanyaya göre projede peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018!

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft daire, 3+1 loft daire ve 4+1 loft daire yer verilen proje İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. 

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Loft Dragos ödeme koşulları Haberi

Loft Dragos ödeme koşulları

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı. 25 milyon TL yatırımla Dragos'ta hayata geçirilen projede firma bünyesinde uygulanan kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat verilerek 24 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor. Loft Dragos projesi, 100 konut ve alanları 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. 18 katlı tek bloktan meydana gelen projede, konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor. 


Vatan 



Tel: 0850 532 09 99 

Web: