03 / 05 / 2024

Loft Dragos satışları

Loft Dragos satışları

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı' nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı.

Loft Dragos projesi satışa çıktı!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, 3'üncü projeleri Loft Dragos' u satışa çıkardı. 25 milyon TL yatırımla Dragos'ta hayata geçirilecek projenin inşaatına gelecek ay başlanacak...

Loft Dragos görücüye çıktı! 300 bin liraya 1+1!

Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın mavi ve yeşil manzaralı Loft Dragos projesi satışa çıktı. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Loft Dragos projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

Bulvar Loft’un yüzde 35'i satıldı!

Bulvar Loft’un satışlarının yüzde 35’i tamamlandı. Ankara’nın yükselen cazibe bölgesi İncek’in merkezindeki lokasyonu ile Bulvar Loft, hem oturumcusuna hem de yatırımcısına karlı bir gelecek sunuyor.

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Loft Evleri satış ofisi!

Ankara İncek Loft Evleri satış ofisi ile 444 83 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 71 metrekare olarak tasarlanan projede satışlar devam ediyor.

DAP Yapı Adam Kule'de ön satışlar sürüyor!

DAP Holding' Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Dragos'taki yeni projeleri Adam Kule'nin, DAP Yapı'nın zirve projelerinden biri olacağını söyledi. Projede ön satışlar devam ediyor.

Selenium Ataköy Evleri'nde satışların yüzde 75'i tamamlandı!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'deki rezidans projesi Selenium Ataköy'de satışların yüzde 75'i tamamlandı. 15 ay sonra kapılarını açacak Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor.

Altınkale Premium projesinde satışlar başladı!

Altınkale İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutlar çatı loft, bahçe giriş dubleks ve ara kat olarak dizayn edildi. Projede toplam 162 adet daire yer alıyor. Altınkale Premium projesinde satışlar başladı.

Akfen İncek Loft satış ofisi nerede?

Akfen İncek Loft projesinde satışlar devam ediyor. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek projede fiyatlar 236 bin TL'den satılıyor. Peki Akfen İncek Loft satış ofisi nerede?

Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı!

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı' nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı.

Loft Dragos'un yüzde 20'si satıldı! 12 ay kira garantisi!

Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı. Ortaklık, 'kira garantili' kampanya kapsamında, projeden konut alanların evini üç ay boyunca kiraya verememesi durumunda 12 aylık kirayı karşılıyor.

Loft Dragos satışları Haberi

Loft Dragos satışları

Daha önce WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın üçüncü projesi Loft Dragos'ta satışların yüzde 20'si tamamlandı. 25 milyon TL yatırımla Dragos'ta hayata geçirilen projede firma bünyesinde uygulanan kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat verilerek 24 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor. Loft Dragos projesi, 100 konut ve alanları 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. 18 katlı tek bloktan meydana gelen projede, konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor. 


Vatan 



Tel: 0850 532 09 99 

Web: